Καρέ-καρέ η επίθεση της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη στον δολοφόνο, με στυλό [εικόνες] - iefimerida.gr

Καρέ-καρέ η επίθεση της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη στον δολοφόνο, με στυλό [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχείλισε για μία ακόμα φορά η οργή της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη στη θέα του 58χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της κόρης της.

Η μητέρα της άτυχης εφοριακού, βλέποντας σήμερα για μία ακόμα φορά τον 58χρονο να οδηγείται στον ανακριτή, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, επιχείρησε να του επιτεθεί και να τον τραυματίσει με ένα στυλό.

«Δολοφόνε! Δεν θα γλιτώσεις από τα χέρια μου. Σκοτώστε με κι εμένα να πάω να βρω το παιδί μου», φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, η οποία πάνω στην ένταση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του 58χρονου στον ανακριτή, όταν συγγενείς της εφοριακού επιχείρησαν να τον λιντσάρουν, κατάφερε να πλησιάσει αρκετά κοντά στον κατηγορούμενο ώστε να του επιτεθεί με ένα κίτρινο στυλό που κρατούσε στα χέρια της.

Καρέ-καρέ η επίθεση της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη στον δολοφόνο, με στυλό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Καρέ-καρέ η επίθεση της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη στον δολοφόνο, με στυλό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Καρέ-καρέ η επίθεση της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη στον δολοφόνο, με στυλό [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Καρέ-καρέ η επίθεση της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη στον δολοφόνο, με στυλό [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο κατηγορούμενος για την άγρια δολοφονία της εφοριακού δέχθηκε και το μένος των συγκεντρωμένων που του πετούσαν μπουκάλια και του φώναζαν «κτήνος, δολοφόνε, θάνατος σού πρέπει», ενώ κάποια στιγμή, όταν από την πίεση του κόσμου ένας από τους αστυνομικούς φρουρούς παραπάτησε και έπεσε κάτω, κάποιοι κλώτσησαν τον 58χρονο.

Υπενθυμίζουμε ότι ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί και προχθές, όταν είχε μεταφερθεί ξανά στην Ευελπίδων ο 58χρονος, όπου συγγενείς, φίλοι αλλά και άγνωστοι στην οικογένεια, οι οποίοι έτυχε να βρεθούν στα δικαστήρια, ξυλοκόπησαν άγρια τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη.

Καρέ-καρέ η επίθεση της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη στον δολοφόνο, με στυλό [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Καρέ-καρέ η επίθεση της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη στον δολοφόνο, με στυλό [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Προανακριτικά, ο κατηγορούμενος έχει ομολογήσει πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας, την οποία, όπως ισχυρίστηκε, διέπραξε όταν η γυναίκα αντιστάθηκε στην επίθεσή του με σκοπό να τη ληστέψει.

Μετά το τέλος της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ