Ποιοι ήταν στην επιτροπή υποδοχής του Κουφοντίνα έξω από τον Κορυδαλλό - iefimerida.gr

Ποιοι ήταν στην επιτροπή υποδοχής του Κουφοντίνα έξω από τον Κορυδαλλό

Φωτογραφία: Intimenews/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις βγήκε από τη φυλακή ο εκτελεστής της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας, τον περίμενε μία μικρή επιτροπή υποδοχής.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα, τον αγκάλιασαν και είχαν σύντομες κατ’ ιδίαν συνομιλίες μαζί του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ανάμεσά τους ήταν ο γιος του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, Γιώργος, ένας 41χρονος που είχε συλληφθεί μαζί με άλλα καταζητούμενα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς το 2010 στη Νέα Σμύρνη και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, δύο γνωστοί ακτιβιστές υπεράσπισης των πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οργανωτές ταξιδιών αλληλεγγύης στη Γάζα, καθώς και ένα πρωτοκλασάτο μέλος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί προσήγαγαν δύο πρωταγωνιστικά μέλη των ενεργειών του Ρουβίκωνα, καθώς αρχικά θεωρούσαν ότι θα προέβαιναν σε κάποια παρέμβαση. Τελικά, εκτιμήθηκε ότι και αυτοί θα κατευθύνονταν στις φυλακές του Κορυδαλλού για να υποδεχθούν τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ