Μπαράζ Μουντιάλ 2018: Κοντά στην πρόκριση η Ελβετία, διπλό (0-1) στην Β.Ιρλανδία [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπαράζ Μουντιάλ 2018: Κοντά στην πρόκριση η Ελβετία, διπλό (0-1) στην Β.Ιρλανδία [βίντεο]

Φωτογραφία: FIFA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντική εκτός έδρας νίκη που της δίνει σαφές πλεονέκτημα πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πέτυχε η Ελβετία που επικράτησε με 1-0 της Βορείου Ιρλανδίας.

Στο κατάμεστο «Windsor Park» του Μπέλφαστ η Βόρειος Ιραλνδία φιλοξενούσε την Ελβετία στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας, σε ένα ματς που διαιτητική απόφαση καθόρισε τον τελικό νικητή.

Η ανωτερότητα της Ελβετίας στον αγωνιστικό χώρο φαινόταν πως αργά ή γρήγορα θα μετουσιωθεί σε γκολ, με την ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς να καταφέρνει τελικά το στόχο της στο 59ο λεπτό από την «άσπρη» βούλα. Συγκεκριμένα, ο δαιμόνιος Σακίρι σούταρε, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Kόρι Έβανς με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι σε μια αμφιλεγόμενη απόφαση που προκάλεσε διαμαρτυρίες. Την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο Ροντρίγκες που έστειλε με ψύχραιμη προσπάθεια στην αριστερή γωνία τον ΜακΓκόβερν για να σημειώσει το 0-1.

ΤΟ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ