OAΣΘ: Αυτές είναι οι τιμές των καρτών απεριόριστων διαδρομών - iefimerida.gr

OAΣΘ: Αυτές είναι οι τιμές των καρτών απεριόριστων διαδρομών

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ίδια τιμή θα πωλούνται και μετά τις 15 Νοεμβρίου οι κάρτες απεριόριστων διαδρομών του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης για τους τακτικούς επιβάτες, όπως διευκρινίζεται σε νέα ανακοίνωσή του, με αντικείμενο την αναμόρφωση της τιμολογιακής του πολιτικής.

Αναλυτικότερα, η μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών, που εκδίδεται κάθε μήνα και ισχύει μόνο για τον μήνα αυτό, διατίθεται στην τιμή των 30 ευρώ η κανονική και των 15 ευρώ η μειωμένη. Η τριμηνιαία κάρτα, που επίσης μπορεί να εκδοθεί κάθε μήνα και λήγει μετά την πάροδο τριμήνου, πωλείται στην τιμή των 84 ευρώ και 42 ευρώ αντίστοιχα. Την εξαμηνιαία κάρτα οι τακτικοί επιβάτες μπορούν να την προμηθεύονται έναντι 150 και 75 ευρώ αντίστοιχα και την ετήσια προς 270 ευρώ (κανονική) και 135 ευρώ (μειωμένη). Οι εξαμηνιαίες κάρτες εκδίδονται κάθε Ιανουάριο και Ιούλιο και ισχύουν έως τον Ιούνιο ή τον Δεκέμβριο κάθε έτους αντίστοιχα και οι ετήσιες κάθε Ιανουάριο και παραμένουν σε ισχύ για όλο το έτος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΣΘ τιμές κάρτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ