Τα τοπ χρώματα στην διακόσμηση αυτό το φθινόπωρο - iefimerida.gr

Τα τοπ χρώματα στην διακόσμηση αυτό το φθινόπωρο

Zara Home
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διανύουμε ήδη την πιο γλυκιά και νοσταλγική εποχή του χρόνου με τη φύση να έχει αλλάξει αποχρώσεις και να δείχνει πιο μελαγχολική αλλά σίγουρα και πάλι όμορφη και την διάθεση μας να ακολουθεί.

Γυρνώντας στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα το μόνο που θες είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το ίδιο το σπίτι, την αίσθηση του να βρίσκεσαι εκεί μαζί με τους αγαπημένους σου. Για αυτό λοιπόν η ατμόσφαιρα οφείλει να είναι καθαρή και σε αντίθεση με την βροχή έξω από το τζάμι, ζεστή. Καθώς ο καιρός αλλάζει και θέλουμε να ζεστάνουμε το σπίτι, στρώνουμε χαλιά και επιλέγουμε πιο χοντρά υφάσματα και υφές σε ριχτάρια και μαξιλάρια ενώ και τα χρώματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διάθεση και την ψυχολογία μας και φυσικά στην αίσθηση που αποπνέει το σπίτι τον χειμώνα.

Έτσι αποχαιρετάμε το total white - τουλάχιστον όπως το ξέραμε το καλοκαίρι- και υιοθετούμε για το σπίτι τόνους της φθινοπωρινής παλέτας.

Αυτήν την σεζόν οι τάσεις στα χρώματα θέλουν τους χώρους να βάφονται πιο σκούροι και κομψοί, ενώ δεν λείπει ο ρομαντισμός που εκφράζεται μέσα από γλυκά ροζ και μεταλλικές λάμψεις. Το σπίτι γίνεται ξανά αριστοκρατικό και κομψό με χρώματα που παραπέμπουν σε παλάτι.

Διαβάστε ποια είναι τα τοπ χρώματα της σεζόν για τη διακόσμηση του σπιτιού σας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ