Το κιμονό των 4.000 δολαρίων της Μελάνια -Στην Κίνα με στιλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το κιμονό των 4.000 δολαρίων της Μελάνια -Στην Κίνα με στιλ [εικόνες]

Η Μελάνια Τραμπ με τουαλέτα Dolce & Gabbana ζωγραφίζει με τα παιδιά. Φωτογραφία: AP/Ng Han Guan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana αξίας περίπου 4.000 δολαρίων, εμφανίστηκε σήμερα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, σε ένα δημοτικό σχολείο του Πεκίνου συνοδευόμενη από την σύζυγό του Κινέζου Προέδρου.

Το κιμονό των 4.000 δολαρίων της Μελάνια -Στην Κίνα με στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το κιμονό των 4.000 δολαρίων της Μελάνια -Στην Κίνα με στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Μελάνια Τραμπ παρά το γεγονός ότι φορούσε ένα επίσημο ένδυμα Dolce & Gabbana, δε δίστασε να πιάσει το πινέλο και να ζωγραφίσει υπό το άγρυπνο βλέμμα των μικρών μαθητών στο Δημοτικό Σχολείο του Μπαντσάνγκ.

Αφού οι VIP επισκέπτες χαιρετήθηκαν από τους μαθητές και παραβρέθηκαν σε κάποια από τα μαθήματα των παιδιών, στη συνέχεια παρακολούθησαν μια ειδική πολιτιστική παράσταση από τα μικρούς μαθητές.

Τόσο η Μελάνια, όσο και η Πενγκ Λιουάν, φωτογραφήθηκαν χαμογελώντας και χειροκροτώντας μετά την παράσταση, περιτριγυρισμένες από μαθητές.

Το κιμονό των 4.000 δολαρίων της Μελάνια -Στην Κίνα με στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το κιμονό των 4.000 δολαρίων της Μελάνια -Στην Κίνα με στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το κιμονό των 4.000 δολαρίων της Μελάνια -Στην Κίνα με στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Κατά την άφιξη του Προέδρου των ΗΠΑ και της συζύγου του στο Πεκίνο, η Πρώτη Κυρία επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα στην επίσημη τελετή υποδοχής στο Great Hall of the People το πρωί της Πέμπτης. Το φόρεμα της Μελάνια είχε ένα περίπλοκο ροζ φλοράλ σχέδιο επάνω στο μαύρο ύφασμα, ίσως θέλοντας έτσι να δώσει μια πινελιά στην πολιτιστική κληορονομία της χώρας που τους φιλοξενεί.


Τόσο η Μελάνια, όσο και η πρώτη Κυρία της Κίνας έχουν αποθεωθεί για τις στυλιστικε τους επιλογές, με την Πενγκ ωστόσο να προτιμά κυρίως Κινέζους σχεδιαστές και το παραδοσιακό σχέδιο. Η Μελάνια, από την άλλη, δείχνει να ακολουθεί την τάση των προηγούμενων Πρώτων Κυριών της Αμερικής, οι συνήθως επέλεγαν εγχώριους σχεδιαστές ενώ από το εξωτερικό προτιμούν ονόματα όπως ο Christian Louboutin, ο Karl Lagerfeld και ο αγαπημένος οίκος της Μελάνια, Dolce & Gabbana.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Dolce & Gabbana Πεκίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ