Η Βικτόρια Μπέκαμ μας ξεναγεί στο σπίτι που μεγάλωσε [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Βικτόρια Μπέκαμ μας ξεναγεί στο σπίτι που μεγάλωσε [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιχειρηματίας, σχεδιάστρια και style icon δεν ήταν πάντα περήφανη για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Αυτό παραδέχτηκε στην πρόσφατη συνέντευξη της.

Πρόσφατα η Vogue έκανε ένα βιντεάκι στο οποίο ζήτησε από 5 διάσημους της βρετανικής σκηνής της μόδας να δείξουν το σπίτι που πέρασαν τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια. Ανάμεσα τους και η Βικτόρια Μπέκαμ η οποία μας έδωσε μια εικόνα από το σπίτι της. Στο βίντεο της Vogue τη βλέπουμε να κυκλοφορεί μέσα στον εντυπωσιακό κήπο και την πισίνα του σπιτιού, αλλά μπαίνουμε και στο παιδικό της δωμάτιο στο σπίτι της στο Hertfordshire.

Το πρώην Spice Girl και πλέον «ιέρεια» της μόδας επιλέχθηκε από το νέο συντάκτη του περιοδικού Edward Enninful για να πρωταγωνιστήσει στο παρθενικό του τεύχος μαζί με τους Τζον Γκαλιάνο, Κρίστοφερ Μπείλι, Σιμόν Ρόκα και Τζόναθαν Άντερσον.

Η 43χρονη και μητέρα 4 παιδιών φωτογραφήθηκε από τον Paul Wetherell φορώντας ροζ πιτζάμες από την Resort συλλογή της για το 2018.

Mιλώντας για τους γονείς της δηλώνει πως εκείνοι ήταν που την ενέπνευσαν να ακολουθήσει το όνειρό της.

Δες το σπίτι της και όσα είπε στη Vogue στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ