Αυτή η γυναίκα έχασε 51 κιλά επειδή βαρέθηκε να την μπερδεύουν με έγκυο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η γυναίκα έχασε 51 κιλά επειδή βαρέθηκε να την μπερδεύουν με έγκυο [εικόνες]

SlimmingWorld
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή η 23χρονη αποφάσισε να μετατρέψει τα αρνητικά συναισθήματα που της προκαλούσε το body shaming σε κίνητρο για να χάσει βάρος.

Η αλήθεια είναι πως η παραχώρηση της θέσης στο μετρό είναι μια εξαιρετικά ευγενική κίνηση. Αρκεί να μη το κάνει κάποιος επειδή υποθέτει ότι είστε έγκυος. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και το πιο κολακευτικό σχόλιο που μπορεί να δεχτεί μια γυναίκα, ειδικά αν όντως δεν κυοφορεί και είναι μόλις 21 χρονών.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην φοιτήτρια εγκληματολογίας Fay Marshall και μάλιστα περισσότερες από μία φορά. Μπορεί να την πλήγωσε, αλλά τελικά λειτούργησε σαν κινητήριος δύναμη ώστε να σταματήσει να τρώει λιπαρά φαγητά και να αρχίσει να κάνει κάτι για το βάρος της το οποίο γινόταν αφορμή για αμήχανες στιγμές όπως η παραπάνω και κατ' επέκταση για μειωμένη αυτοπεποίθηση.

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι κυκλοφορώντας με τα ΜΜΜ, δεν ήταν λίγες φορές που οι συνεπιβάτες την είχαν περάσει για έγκυο, ενισχύοντας έτσι τις αρνητικές σκέψεις που έκανε για το σώμα της. «Αρχικά το ότι έπρεπε να εξηγήσω ότι δεν ήμουν έγκυος ήταν από μόνο του αρκετά οδυνηρό, αλλά πέρα από αυτό ήξερα ότι και που μου πρόσφεραν τη θέση τους, δεν μπορούσα να καθίσω γιατί δεν χωρούσα», λέει η Fay.

Ένα μήνα αργότερα από τα εν λόγω περιστατικά, αποφάσισε να κάνει μια καινούρια αρχή και να αλλάξει το σώμα της. Με αργά και πολύ σταθερά βήματα.Κάπως έτσι κατάφερε να χάσει 51 κιλά μέσα σε 2 χρόνια.

Δες την ολοκληρωτική αλλαγή αυτής της γυναίκας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ