Εξόντωση: Κόβουν τον Κέβιν Σπέισι από τη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, λίγο πριν κυκλοφορήσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξόντωση: Κόβουν τον Κέβιν Σπέισι από τη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, λίγο πριν κυκλοφορήσει [βίντεο]

Ο Κέβιν Σπέισι ως Τζον Πολ Γκέτι στην ταινία All The Money in the World
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος τα δεινά του Κέβιν Σπέισι μετά την αποκάλυψη για σεξουαλικά, ομοφυλοφικά σκάνδαλα και αντίστοιχες καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

Το τελευταίο χτύπημα ήταν η ανακοίνωση πως αντικαθίσταται στην ταινία «All The Money in The World» από τον ηθοποιό Κρίστοφερ Πλάμερ, μόλις έξι εβδομάδες πριν την κυκλοφορία της.

Ο 58χρονος ηθοποιός δεν θα εμφανιστεί τελικά στην ταινία μετά από την τολμηρή κίνηση του σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, να τον αντικαταστήσει, στον απόηχο των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.


Οι ηθοποιοί και η παραγωγή συμφώνησαν να ξαναγυρίσουν τις σκηνές του Σπέισι λέγοντας πως είναι «αποφασισμένοι» να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα και η ταινία να βγει τελικά στους κινηματογράφους στις 22 Δεκεμβρίου.

Πηγές κοντά στην παραγωγή, ισχυρίζονται πως τα γυρίσματα αρχίζουν αμέσως, με τον 87χρονο Κρίστοφερ Πλάμερ να αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο του τελευταίου μεγιστάνα του πετρελαίου, Τζον Πολ Γκέτι.

Το Hollywood Reporter ισχυρίζεται πως ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ «αποφάσισε μονομερώς και ενημέρωσε μόνο τη Sony για την απόφασή του αργά το απόγευμα της Τετάρτης». Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης πως ο Πλάμερ ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο εξ αρχής, αλλά οι διευθυντές του στούντιο ήθελαν ένα μεγαλύτερο όνομα και γι’ αυτό επιλέχθηκε ο Κέβιν Σπέισι.

Εξόντωση: Κόβουν τον Κέβιν Σπέισι από τη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, λίγο πριν κυκλοφορήσει [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Τη θέση του Κέβιν Σπέισι θα πάρει ο διάσημος ηθοποιός Κρίστοφερ Πλάμμερ
Τα γυρίσματα του Κέβιν Σπέισι διήρκησαν περίπου 8 ημέρες και πολλές από τις σκηνές της ταινίας τον έδειχναν μόνο του. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές πώς θα καταφέρει ο Ρίντλεϊ Σκοτ να γυρίσει ξανά αυτές τις σκηνές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η παραγωγή είναι τα οπτικά εφέ, καθώς κάποιες από τις σκηνές του Σπέισι γυρίστηκαν σε διαφορετικές τοποθεσίες. Επίσης, η παραγωγή χρησιμοποίησε ειδικά προσθετικά για να μεταμορφώσει τον Σπέισι στον εξαιρετικά πλούσιο μεγιστάνα πετρελαίου.

Η ταινία που αναφέρεται στη Ρώμη του 1973, περιγράφει τη ζωή του Γκέτι που αρνείται να καταβάλει λύτρα 17 εκατομμυρίων δολαρίων όταν ο εγγονός του πέφτει θύμα απαγωγής στην ηλικία των 16 ετών, παρά το γεγονός πως ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εκείνη την περίοδο. Ο Γκέτι είχε ισχυριστεί τότε πως αν πλήρωνε τα λύτρα, τότε και τα υπόλοιπα 14 εγγόνια του θα μπορούσαν να πέσουν θύματα απαγωγής για τον ίδιο λόγο.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι είχε δηλώσει: «Ήταν μια από τις πιο αξιοσημείωτες εμπειρίες που είχα ως ηθοποιός». Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε ερευνήσει πολύ τη ζωή του Γκέτι και συνειδητοποίησε πως ο άνδρας αυτός δεν ήταν ακριβώς αυτό που πιστεύει το κοινό. Όπως είχε πει: «Ένιωσα πραγματικά πως μπορούσαν να υποδυθώ αυτόν τον άνδρα. Ήταν για μένα μια ιδιαίτερα μοναδική εμπειρία».

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην ταινία έρχεται εν μέσω των καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση του Κέβιν Σπέισι, που ξεκίνησε όταν ο 46χρονος Άντονι Ραπ τον κατήγγειλε για παρενόχληση όταν ήταν μόλις 14 ετών. Τότε ο Σπέισι αναγκάστηκε να ομολογήσει πως είναι ομοφυλόφιλος ενώ για το συγκεκριμένο περιστατικό παρόλο που ζήτησε συγνώμη, δήλωσε πως δεν το θυμάται καν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ