Tο τζιν που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο επιστρέφει και αντικαθιστά το skinny - iefimerida.gr

Tο τζιν που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο επιστρέφει και αντικαθιστά το skinny

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρέθηκες τα skinny; Θέλεις να δώσεις με πιο κλασική νότα στις street style εμφανίσεις σου; Ήρθε η ώρα να (ξανα)τιμήσουμε τα cigarette τζιν.

Αν υπήρχε Παγκόσμιος Οργανισμός των Τάσεων της Μόδας, εδώ και μερικές σεζόν Πρόεδρος πρέπει να είναι κάποιος από τα 90's. Δεν εξηγείται αλλιώς η ολοκληρωτική επιστροφή και το hommage της μόδας σε αυτή τη δεκαετία. Τ-shirts, τζάκετ, μπότες, αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου και πάνω απ' όλα η ναυαρχίδα των κομματιών κλειδια, τα τζιν.

Είναι περίεργο και ταυτόχρονα όμορφο να βλέπεις στους δρόμους και στα μαγαζιά κορίτσια που δεν ξεπερνούν τα 25 χρόνια σε ηλικία να ντύνονται όπως εσύ ή όπως η μεγάλη σας αδερφή στα ή η μητέρα σου το 1996.

Εκεί που πριν μερικά χρόνια όλες κυκλοφορούσαν με κολλητά, χαμηλοκάβαλα τζιν και μακριές μπλούζες, τώρα η μόδα έχει αντιστρέψει κανονικά τα πράγματα και όλες, ανεξαρτήτως ηλικίας, κυκλοφορούν με ψηλόμεσα τζιν σε ευθεία γραμμή και κοντές μπλούζες.

Tο τζιν που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο και αντικαθιστά το skinny, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TZIN μόδα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ