Στα χέρια των αρχών του Χονγκ Κονγκ... 800 δηλητηριώδεις κόμπρες - iefimerida.gr

Στα χέρια των αρχών του Χονγκ Κονγκ... 800 δηλητηριώδεις κόμπρες

Στα χέρια των αρχών του Χονγκ Κονγκ... 800 δηλητηριώδης κόμπρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όχι δέκα, ούτε είκοσι, αλλά 800 δηλητηριώδεις κόμπρες ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές του Χονγκ Κονγκ, οι οποίες, όπως όλα δείχνουν είχαν εισαχθεί παράνομα προκειμένου να πουληθούν σε εστιατόρια.

Τα συνολικά 789 ζωντανά φίδια εν βρέθηκαν ελεύθερα, αλλά μέσα σε 181 πλαστικά κουτιά, κρυμμένα σε θάμνους σε μια παραλία του νησιού Λαντάου, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Sunday Morning Post.

Είναι γνωστό ότι οι κόμπρες στην περιοχή, συνιστούν ένα εξαιρετικό έδεσμα και μια μοναδική... λιχουδιά! Αποτελούν την πρώτη ύλη μιας σούπας που είναι πολύ δημοφιλής στην Κίνα, αλλά χρησιμοποιούνται και ως πρώτη ύλη για την παρασκευή παραδοσιακών φαρμάκων.

Πάντως, αποφασίστηκε από τους αρμόδιους της κτηνιατρικής υπηρεσίας του Χονγκ Κονγκ να γίνει ευθανασία στις κόμπρες εξηγώντας ότι θα αποτελούσαν απειλή για την ασφάλεια των ανθρώπων αν τις άφηναν ελεύθερες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ