Χαμός στο δικαστήριο με τον Ομπάμα -Πήγε για ένορκος [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Χαμός στο δικαστήριο με τον Ομπάμα -Πήγε για ένορκος [εικόνες & βίντεο]

Χαμός σε δικαστήριο με τον Μπαράκ Ομπάμα (Φωτογραφία: AP/ Charles Rex Arbogast)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάμερες, φωτογράφοι, ισχυρά μέτρα ασφαλείας και έκπληκτα βλέμματα. Η Τετάρτη δεν ήταν μία συνηθισμένη ημέρα για ένα δικαστήριο στο Σικάγο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε εκεί ως ένορκος και επικράτησε... πανζουρλισμός. Τελικά όμως ανακοινώθηκε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν επελέγη για εκδίκαση υπόθεσης ως ένορκος.

Ο Ομπάμα έφτασε στο κτίριο με αυτοκινητοπομπή και ανέβηκε από το υπόγειο γκαράζ με ασανσέρ που χρησιμοποιούν μόνο οι δικαστές. Οταν έφτασε στον όροφο που βρίσκονταν οι υπόλοιποι πολίτες που είχαν κληθεί ως ένορκοι, τον περίμεναν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.

Οι υπάλληλοι του δικαστηρίου δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, όπως και οι υπόλοιποι με τους οποίους αντάλλαξε χειραψίες ο πρώην πρόεδρος. Οι περισσότεροι την ίδια ώρα κρατούσαν στο άλλο χέρι το κινητό τους, προκειμένου να απαναθατίσουν τη στιγμή.

Barack Obama waves to onlookers gathered in front of his Chicago residence Wednesday before heading to jury duty at the Daley Center. https://t.co/k2XtzIT63n pic.twitter.com/NMWJPIqFUR

Barack Obama waves to onlookers during jury duty just now at Daley Center pic.twitter.com/tQXjuJeeHP

OBAMA!Jury duty & I just shook hands with the best president ever!! #obama #Chicago #juryduty @BarackObama @POTUS44 @MichelleObama pic.twitter.com/OxdX2g2E0F

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα δικαστήριο ένορκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ