Ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε γιατί ακυρώθηκε ο γάμος του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε γιατί ακυρώθηκε ο γάμος του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον λόγο για τον οποίο ακυρώθηκε ο γάμος του το καλοκαίρι αποκάλυψε ο Χάρης Χριστόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Late Night Show».

Ο κριτής του My Style Rocks είναι μαζί με την αγαπημένη του Ανιτα Μπραντχούμπερ εδώ και 14 χρόνια.

«Το κοντέρ σταμάτησε όταν γνώρισα την Ανίτα. Μετράμε 14 χρόνια μεγάλης αγάπης και σεβασμού. Υπήρξε ένα διάλειμμα, τέσσερα πέντε χρόνια. Την γνώρισα πιτσιρίκα, ήθελε να κάνει τα δικά της, αλλά εγώ ήμουν πάντα εκεί, βράχος…», δήλωσε, προσθέτοντας πως δεν την έχει απατήσει και έχουν είκοσι χρόνια διαφορά.

Απαντώντας στο γιατί ακυρώθηκε ο γάμος, ο φωτογράφος είπε: «Ο γάμος ήταν να γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Έχω βρει και το μέρος, το εξωκλήσι και τον παππά… Και τι παππάς; Τραγούδαγε στον Διογένη με την Βίσση! Αλλά δεν έγινε γιατί η Ανίτα ήθελε να καλέσει 400 άτομα από την Ουγγαρία, κάτι χωριά και φρίκαρα γιατί δεν έβγαινε το budget».

Πηγή βίντεο: gossip-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρης Χριστόπουλος γάμος ακύρωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ