Πολωνία: «Αναπαραχθείτε σαν τα κουνέλια», λέει η κυβέρνηση στους πολίτες -Εβγαλαν και βίντεο - iefimerida.gr

Πολωνία: «Αναπαραχθείτε σαν τα κουνέλια», λέει η κυβέρνηση στους πολίτες -Εβγαλαν και βίντεο

Τα κουνέλια φέρνει ως παράδειγμα η κυβέρνηση στους Πολωνούς πολίτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ακολουθήσουν το... παράδειγμα των κουνελιών προτρέπει η πολωνική κυβέρνηση τους πολίτες της χώρας, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα.

Μάλιστα, το υπουργείο Υγείας της Πολωνίας έδωσε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο, με την... καθημερινότητα των κουνελιών, θέλοντας να δώσει έμπνευση στους πολίτες προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά.

Σε αυτό το βίντεο, κουνέλια απολαμβάνουν μαρούλια και καρότα, ενώ ο αφηγητής αποκαλύπτει το μυστικό για τις μεγάλες οικογένειές τους: γυμναστική, υγιεινή διατροφή και ελάχιστο άγχος. «Αν θέλετε να γίνετε γονιός, ακολουθήστε το παράδειγμα των κουνελιών», είναι η συμβουλή του βίντεο, γράφει το Associated Press.

Η Πολωνία έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννήσεων στην ΕΕ, με 1,32 παιδιά ανά γυναίκα, σύμφωνα με στοιχεία του 2015. Με την καμπάνια, εξήγησε το υπουργείο Υγείας, στόχος είναι να πειστούν οι Πολωνοί 18-45 ετών να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, που μπορεί να βελτιώσει τα ποσοστά αναπαραγωγής.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολωνία κουνέλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ