Simul: Ενας γαστρονομικός παράδεισος για αλμυρές και γλυκές αμαρτίες στο Κολωνάκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Simul: Ενας γαστρονομικός παράδεισος για αλμυρές και γλυκές αμαρτίες στο Κολωνάκι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νέες δημιουργικές προτάσεις, αλλά και γλυκές συνεργασίες υποδέχεται το Simul gastronomic situ τη σεζόν, αποτελώντας μια από τις πιο ενδιαφέρουσες γαστρονομικές επιλογές στο κέντρο της Αθήνας.

Η Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου και ο Νίκος Θωμάς άνοιξαν αυτό το μαγαζί τον Δεκέμβριο του 2015, οπότε σε λίγο το Simul έχει γενέθλια και κλείνει δύο χρόνια.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι σύμφωνο με τη δική μας φιλοσοφία για την εστίαση. Ο κύριος γνώμονάς μας είναι το καλό φαγητό. Τεχνικό μπιστρό θα λέγαμε ότι είναι η κατεύθυνση της κουζίνας μας με μεσογειακές επιρροές. Δίνουμε βάση στην πρώτη ύλη, χρησιμοποιούμε μόνο εποχιακά προϊόντα, για παράδειγμα τώρα δεν έχουμε καθόλου ντομάτες εφόσον δεν είναι εποχή τους, ενώ προμηθευόμαστε βιολογικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς», μου εξηγεί ο σεφ Νίκος Θωμάς. Για τη νέα σεζόν, τα γλυκά της κάρτας υπογράφει o ταλαντούχος pastry chef Χρήστος Βέργαδος.

Aνακαλύψτε τις γεύσεις του Simul και δείτε φωτογραφίες , στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SIMUL Κολωνάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ