Κορκίδης σε Παυλόπουλο: Αποχωρώ από την ΕΣΕΕ, οκτώ χρόνια ήταν αρκετά - iefimerida.gr

Κορκίδης σε Παυλόπουλο: Αποχωρώ από την ΕΣΕΕ, οκτώ χρόνια ήταν αρκετά

Φωτογραφίες: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) Βασίλη Κορκίδη δέχθηκε, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Κατά την είσοδό του στο Προεδρικό, ο κ. Κορκίδης αναφέρθηκε στην κατάσταση της οικονομίας, λέγοντας: «υπάρχει σταθεροποίηση. Περιμένουμε να δούμε την ανθεκτικότητα αυτής της σταθεροποίησης».

Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις προτάσεις της ΕΣΕΕ που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που, όπως είπε, είναι οι «στυλοβάτες της οικονομίας». Διέκρινε δύο προτάσεις "εκείνες που αφορούν το ζήτημα της φορολογίας των επιχειρήσεων και εκείνες που αφορούν την πάταξη του παραεμπορίου», για να υπογραμμίσει: «Οι προτάσεις αυτές αξίζει να γίνουν αντικείμενο συζήτησης».

Κλείνοντας ο κ. Κορκίδης ανέφερε ότι μετά από οκτώ χρόνια, αποχωρεί από την προεδρία της Συνομοσπονδίας και ευχαρίστησε το κ. Παυλόπουλο «γιατί σε όλη αυτή διαδρομή στάθηκε σύμβουλος και φίλος».

«Mε συγκινούν τα λόγια σας γιατί είναι από τις τελευταίες φορές που σας επισκέπτομαι ως Πρόεδρος της ΕΣΕΕ» είπε ο κ. Κορκίδης και συμπλήρωσε: «Έχω αποφασίσει να αποχωρίσω στην επόμενη Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ, νωρίτερα από την λήξη της θητείας μου. Θεωρώ ότι οχτώ χρόνια ήταν αρκετά για να προσφέρω αυτά που μπόρεσα να προσφέρω. Και σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά που ήσασταν πάντα δίπλα μου. Σε όλο αυτό το διάβα μου, σε όλη αυτή την διαδρομή ήξερα ότι είχα πάντα έναν πολύ καλό σύμβουλο, έναν ιδιαίτερο φίλο, τολμώ να πω».

Κορκίδης σε Παυλόπουλο: Αποχωρώ από την ΕΣΕΕ, οκτώ χρόνια ήταν αρκετά  | iefimerida.gr 0
Κορκίδης σε Παυλόπουλο: Αποχωρώ από την ΕΣΕΕ, οκτώ χρόνια ήταν αρκετά  | iefimerida.gr 1
Κορκίδης σε Παυλόπουλο: Αποχωρώ από την ΕΣΕΕ, οκτώ χρόνια ήταν αρκετά  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ