Να πώς επηρεάζεται το βάρος σου όταν κοιμάσαι λιγότερο από 6 ώρες -Ερευνα αποκαλύπτει - iefimerida.gr

Να πώς επηρεάζεται το βάρος σου όταν κοιμάσαι λιγότερο από 6 ώρες -Ερευνα αποκαλύπτει

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ο αριθμός στη ζυγαριά σας ή το φούσκωμα στην κοιλιά σας επιμένει να μην «πέφτει» παρά τις αλλαγές στη διατροφή σας, τότε μάλλον πρέπει να πέσετε για ύπνο!

Όλοι θέλουμε να κοιμόμαστε περισσότερο, λίγοι κάνουμε κάτι γι' αυτό.Η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις, η επιθυμία να προλάβουμε, αφού επιστρέψουμε σπίτι, και να τακτοποιήσουμε υποθέσεις και υποχρεώσεις και να φροντίσουμε την οικογένεια ή τον εαυτό μας και να έχουμε κάποια κοινωνική ζωή μας στέλνει τελικά για ύπνο μετά τις 12 (το νωρίτερο και αν δεν έχουμε υπερένταση!).

Κάπου κάπου όμως χρειάζεται να θυμόμαστε να λέμε και «όχι» σε ορισμένα πράγματα, να χαλαρώνουμε και να κοιμόμαστε. Όχι 5 ώρες, αλλά τουλάχιστον 7.

Το να απαριθμήσουμε για άλλη μια φορά τα οφέλη του ύπνου μοιάζει αφελές μετά από τόσο μελάνι που έχει ξοδευτεί για αυτό το θέμα (μπορείτε όμως να τα διαβάσετε εδώ αν θέλετε!). Σας φέρνουμε όμως κάποια πολύ ενδιαφέροντα νέα από την επιστημονική κοινότητα σχετικά με τη σημασίατου ύπνου στον οργανισμό, στο σώμα μας και κατ' επέκταση στο βάρος μας.

Διάβασε τι ακριβώς συμβαίνει όταν δεν κοιμάσαι αρκετά και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει το βάρος σου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ