Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη -«Πήγα να την κλέψω, αντέδρασε και τη μαχαίρωσα» - iefimerida.gr

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη -«Πήγα να την κλέψω, αντέδρασε και τη μαχαίρωσα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη ο ο 58χρονος που συνελήφθη για την δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Χθες ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος του. Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της ληστείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Επιπλέον απαγγέλθηκε κατηγορία και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στην ομολογία του στους αστυνομικούς ο δολοφόνο, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό του θανάτου.

«Πήγα στο νεκροταφείο για να κλέψω. Την είδα τυχαία και την πλησίασα. Έβγαλα το μαχαίρι και την απείλησα να μου δώσει την τσάντα. Εκείνη αντέδρασε και δεν άφηνε την τσάντα. Την τραβάγαμε και οι δύο. Αντέδρασε. Τη χτύπησα με το μαχαίρι αρκετές φορές δεν θυμάμαι πόσες. Άρπαξα την τσάντα και έφυγα. Πήγα στην Ομόνοια και σε ένα μαγαζί πούλησα το κινητό για 20 ευρώ. Η τσάντα μέσα δεν είχε χρήματα. Είχε μόνο πέντε ευρώ», είπε, ενώ όπως αποκάλυψε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας συνήγορος του πατέρα της 32χρονης: «To dna του δράστη ταυτοποιήθηκε γιατί βρέθηκε σε μια χαρτοπετσέτα στο χώρο του εγκλήματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανακριτής δολοφόνος δωρα ζεμπερη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ