Μακελειό στο Τέξας -«Τα παιδιά έκλαιγαν και έτσι τα έβρισκε και τα εκτελούσε» - iefimerida.gr

Μακελειό στο Τέξας -«Τα παιδιά έκλαιγαν και έτσι τα έβρισκε και τα εκτελούσε»

Φωτογραφία: Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των επιζώντων του μακελειού σε εκκλησία του Τέξας, που έρχονται στο φως την ώρα που οι αστυνομικοί διερευνούν την αιματηρή επίθεση.

«Από το πουθενά, σφαίρες άρχισαν να μπαίνουν στην εκκλησία από τα παράθυρα» είπε ο Ντέιβιντ Μπράουν, μιλώντας στο CNN. «Τα τζάμια έσπασαν και σφαίρες πετούσαν» τόνισε ο ίδιος, που είπε παράλληλα ότι η μητέρα του καθόταν στο πίσω μέρος της εκκλησίας.

Οπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο, ο Ντέβιν Πάτρικ Κέλι «γάζωσε» με 450 σφαίρες την εκκλησία από έξω για να σκοτώσει τους περίπου 50 πιστούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί. Η Ροζάν Σόλις καθόταν κοντά στην είσοδο. «Ολοι άρχισαν να ουρλιάζουν, να φωνάζουν» είπε η Σόλις, μιλώντας στο δίκτυο KSAT. «Επεσαν όλοι στο έδαφος, μπουσουλούσαν για να βρουν κάπου να κρυφτούν. Πυροβολούσε συνέχεια» είπε η γυναίκα.

Μακελειό στο Τέξας -«Τα παιδιά έκλαιγαν και έτσι τα έβρισκε και τα εκτελούσε»  | iefimerida.gr 0

Οι μάρτυρες περιγράφουν ότι κάποια στιγμή, οι πυροβολισμοί σταμάτησαν. Η Σόλις είδε πόδια να απομακρύνονται και νόμισε ότι έφτασε η αστυνομία. «Ολοι έλεγαν “ησυχία! Αυτός είναι, αυτός είναι”» δήλωσε η γυναίκα. Ο σύζυγός της Σόλις, Χοακίν Ραμίρεζ, δήλωσε ότι δεν μπορούσαν όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην εκκλησία να κάνουν ησυχία. «Τα παιδιά έκλαιγαν αδιάκοπα. Οπότε ο ένοπλος τα βρήκε και τα εκτέλεσε» αποκάλυψε ο ίδιος.

Και ενώ το λουτρό αίματος συνεχιζόταν, το βλέμμα του Ραμίρεζ έπεσε στην 14χρονη κόρη του πάστορα. «Ζητούσε βοήθεια» είπε ο Ραμίρεζ. Ο άντρας συνειδητοποίησε ότι η έφηβη Αναμπελ Πομεροϊ έθετε τον εαυτό της σε κίνδυνο και έβαλε το δάχτυλό του στα χείλη του για να την κάνει να σιωπήσει. Δεν τα κατάφερε, και η 14χρονη έπεσε νεκρή από τα πυρά του μακελάρη.

Μετά από λίγη ώρα, ο ένοπλος έφτασε στο πίσω μέρος της εκκλησίας όπου βρισκόταν η μητέρα του Μπράουν. «Ηταν σίγουρη ότι θα πεθάνει. Τότε κάποιος με ένα όπλο εμφανίστηκε έξω από την εκκλησία και του τράβηξε την προσοχή. Και κάπως έτσι έφυγε» είπε ο γιος της.

Ο σερίφης της κομητείας του Γουίλσον έφτασε στην εκκλησία μόλις τέσσερα λεπτά μετά το πρώτο τηλεφώνημα που έλαβε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέξας μακελειό Εκκλησία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ