Τι συμβαίνει όταν η σύντροφός σου γίνεται πρωθυπουργός: Ενας «παθών» περιγράφει με χιούμορ - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει όταν η σύντροφός σου γίνεται πρωθυπουργός: Ενας «παθών» περιγράφει με χιούμορ

Η πρωθυπουργός της Ν. Ζηλανδίας και ο σύντροφός της (Φωτογραφία: AP/ Nick Perry)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες ημέρες, ο Κλαρκ Γκέιφορντ έχει αρχίσει να σκέφτεται όλο και πιο συχνά ότι αυτά που ζει είναι σουρεαλιστικά. Δεν έχει άδικο. Στα τέλη του προηγούμενου μήνα, όλα άλλαξαν για εκείνον.

Ο παρουσιαστής είναι ο σύντροφος της νέας πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Αρντερν και με άρθρο του στον Guardian περιγράφει, επιστρατεύοντας το χιούμορ, πώς η ζωή του πήρε εντελώς διαφορετική τροπή, έχοντας δίπλα του πλέον μία ηγέτη κράτους.

«Για να είμαι ειλικρινής, είχα πάρει μία μικρή γεύση από τις αλλαγές που έρχονταν. Είναι δύσκολο να μην προσέξεις ότι ξαφνικά τρεις κουστουμαρισμένοι, όμορφοι και καλά εκπαιδευμένοι άνδρες ακολουθούν διαρκώς τη σύντροφό σου. Στο μεταξύ, εγώ δεν είχα καν ένα κανονικό κοστούμι, κάτι που πλέον τακτοποίησα», γράφει ο Γκέιφορντ.

Πόσο σουρεαλιστικές του φαίνονται οι καταστάσεις που ζει; Αρκεί να διαβάσει κανείς την περιγραφή του τηλεφωνήματος που δέχθηκε η σύντροφός του από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τι συμβαίνει όταν η σύντροφός σου γίνεται πρωθυπουργός: Ενας «παθών» περιγράφει με χιούμορ | iefimerida.gr 0

«Ημασταν στο σπίτι, ένα πρωινό Κυριακής, όταν ο ''Νικ'' από το ''Δωμάτιο επιχειρήσεων'' με βαριά αμερικανική προφορά μας ειδοποίησε 30 λεπτά νωρίτερα. Την ώρα που γινόταν η σύνδεση, η γάτα μας... εκτοξεύθηκε από την πόρτα, πήδηξε στην καρέκλα δίπλα στην Τζασίντα και άρχισε να νιαουρίζει. Προσπάθησα να τη διώξω στο διπλανό δωμάτιο, την ώρα που ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου συνδεόταν με το μικρό σπίτι μας», περιγράφει ο Γκέιφορντ.

Αλλά μικρά περίεργα πράγματα για εκείνον; «Το να φτάνω στην πρωθυπουργική κατοικία με ταξί, έχοντας πακετάρει όλο το μικροσκοπικό διαμέρισμα της Τζασίντα σε έξι κούτες που στη συνέχεια κατέλαβαν μόλις μία γωνία ενός υπνοδωματίου στη σαφώς μεγαλύτερη κατοικία. 'Η όταν η Τζασίντα παρήγγειλε από ινδικό και έδωσε ως διεύθυνση την πρωθυπουργική κατοικία αλλά η παραγγελία δεν ήρθε ποτέ γιατί πίστεψαν ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα».

Και πώς τα αντιμετωπίζει όλα αυτά; Προσπαθεί να διατηρήσει τη ζωή τους σε όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά επίπεδα. «Δεν νομίζω ότι αυτό θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για ένα αγόρι από το Γκίσμπορν και ένα κορίτσι από το Μόρινσβιλ. Αλλά πάλι, μόλις τώρα ένας φίλος μου έστειλε άρθρο για την γάτα μου από μία εφημερίδα της Δανίας...», καταλήγει.

Τι συμβαίνει όταν η σύντροφός σου γίνεται πρωθυπουργός: Ενας «παθών» περιγράφει με χιούμορ | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ