Βelt Bags: Τα τσαντάκια μέσης επέστρεψαν και είναι απόλυτα stylish - iefimerida.gr

Βelt Bags: Τα τσαντάκια μέσης επέστρεψαν και είναι απόλυτα stylish

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόδα είναι και γυρίζει και αυτήν την φορά επαναφέρει ανάμεσα στις τάσεις τα τσαντάκια μέσης, ή αλλιώς την τσάντα “μπανάνα”.

Θυμάστε; Εκείνο το άνετο και πολύ πρακτικό τσαντάκι που δένει στην μέση σαν ζώνη από τα 90s; Ναι έχει επιστρέψει και σε άλλους αρέσει κι άλλους όχι.

Πολλοί το κατηγόρησαν τότε ως άσχημο και κακόγουστο, όμως τα νέα, σύγχρονα σχέδια το κάνουν cool ξανά, ενώ δέρμα και ιδιαίτερα χρώματα και prints του χαρίζουν πολύ περισσότερο στυλ σε σχέση με τα εφηβικά μας χρόνια. Σήμερα φοριέται σαν κανονική ζώνη πάνω από blazer και φορέματα από τις πιο δημοφιλείς fashionistas ή περασμένο χιαστί κάτω από το στήθος.

Το απόλυτο It αξεσουάρ της δεκαετίας του 90 έκανε δυναμικό comeback μετά από το λανσάρισμα από τον οίκο Gucci ενός βελούδινου belt bag, σε πολλές αποχρώσεις και με το χρυσό λογότυπο του οίκου που το κάνει πολυτελές και απαραίτητο αυτήν την σεζόν.

Δείτε πώς μπορείτε να φορέσετε τα τσαντάκια μέσης με απόλυτα stylish τρόπο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BELT BAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ