Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στα ίχνη και συνέλαβε τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη - iefimerida.gr

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στα ίχνη και συνέλαβε τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ένα κινητό δολοφόνησε ο 58χρονος τοξικομανής την άτυχη Δώρα Ζέμπερη, το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο λύθηκε σήμερα με τον εντοπισμό του δολοφόνου της άτυχης 32χρονης.

Πρόκειται για 58χρονο Ελληνα τοξικομανή, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, πιθανότατα επιτέθηκε στη Δώρα Ζέμπερη για να αρπάξει την τσάντα της, στην οποία θεωρούσε ότι είχε πολύτιμα αντικείμενα. Εκείνη αντιστάθηκε και ο τοξικομανής τής επιτέθηκε με μαχαίρι καταφέρνοντάς της 14 μαχαιριές.

Ο δολοφόνος, αφού άρπαξε το κινητό της άτυχης εφοριακού, ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφυγε από το νεκροταφείο.

Κατευθύνθηκε αμέσως στην Ομόνοια με σκοπό να πουλήσει το κινητό που μόλις είχε αρπάξει από την άτυχη 32χρονη. Και τα κατάφερε.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι το κινητό της Δώρας Ζέμπερη εξέπεμψε τελευταία φορά σήμα από την Ομόνοια, λίγο μετά τη δολοφονία της, κάτι που αμέσως έκανε τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να πιστέψουν ότι η δολοφονία είχε κίνητρο τη ληστεία και ότι ο δράστης πήγε και πούλησε μετά το έγκλημα το κινητό σε κατάστημα μεταχειρισμένων.

Οι Αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν το μαγαζί στο οποίο πούλησε ο δράστης το κινητό και έτσι σιγά-σιγά έφτασαν και στα ίχνη του δολοφόνου.

Το κατάστημα στην οδό Μενάνδρου είχε κάμερα και έχει καταγραφεί το πρόσωπό του.

Το πρόσωπο του, όμως έχει καταγραφεί και από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο.Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το πρόσωπο που καταγράφηκε στην κάμερα του καταστήματος στην οδό Μενάνδρυ στην Ομόνοια ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχαν δει στο υλικό από τις κάμερες απέναντι από το κοιμητήριο.

Ο δράστης δεν έχει μόνιμη κατοικία, η αστυνομία ωστόσο κατάφερε τις τελευταίες ημέρες να φθάσει στα ίχνη του.

Ο 58χρονος ομολόγησε την πράξη του χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ