Ο Καμίνης απαντά στον Ψαριανό για όσα είπε εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη - iefimerida.gr

Ο Καμίνης απαντά στον Ψαριανό για όσα είπε εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: INTIME NEWS /ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Τα Νέα» απαντά στην ανοιχτή επιστολή του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός στην ανοιχτή επιστολή του προς τον Γιώργο Καμίνη, τον επέκρινε με αφορμή αναφορές του δεύτερου στο πρόσωπο του Σταύρου Θεοδωράκη για τον οποίο υποστήριξε ότι στηρίζεται στην εικόνα του και το life style.

«Να πω κατ’ αρχάς ότι ο Γιώργος Καμίνης είναι φίλος μου, τον εκτιμώ βαθύτατα και τον έχω στηρίξει από το 2010 όταν διεκδίκησε, με επιτυχία δύο φορές, τον Δήμο Αθηναίων. Που σημαίνει ότι δεν είμαι διατεθειμένος να μπω σε καμία αντιπαράθεση μαζί του. Ακριβώς, όμως, για αυτόν τον λόγο με ενόχλησε η προσωπική κριτική που άσκησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για επιλογές «life style». Αφήνοντας στην άκρη το γεγονός ότι ο Σταύρος είναι από αυτούς που τον έχει στηρίξει όσο λίγοι τα χρόνια της θητείας του, θέλω να σταθώ αποκλειστικά στην ουσία της κριτικής του», έγραφε ο Γρηγόρης Ψαριανός στην ανοιχτή επιστολή του.

«Έκανα μία προσωπική κρίση για τον Σταύρο Θεοδωράκη, σε λάθος στιγμή, την οποία κακώς έκανα και του ζητώ συγγνώμη», έχει δηλώσει ήδη ο δήμαρχος Αθηναίων παραδεχόμενος ότι η δήλωσή του για τον επικεφαλής του Ποταμιού ήταν λάθος.

Στο νέο του άρθρο «Απάντηση στην ανοιχτή επιστολή ενός φίλου», ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει:

«Συνυπογράφω το άρθρο σου. Έχω ένα-δυο σημεία που αφορούν τη στήριξη του Ποταμιού στον Δήμο της Αθήνας, αλλά δεν είναι κύρια, μπορεί να είναι και παρεξηγήσεις.

Δεν νομίζω να σε εκπλήσσει ότι συνυπογράφω το άρθρο σου.

Για το γεγονός που συνέβη με τον Σταύρο έχω ήδη αναλάβει την ευθύνη. Είναι πολιτικά πράγματα και προβληματισμός που είχαν σχέση και με την πορεία του Ποταμιού,στα οποία μπορεί και να συμφωνούμε. Αυτά εννοούσα, αλλιώς τα είπα. Σίγουρα δεν έχουν σχέση με τα στελέχη, τους φίλους και ψηφοφόρους του Ποταμιού, σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με την ειλικρίνεια της προσπάθειες του ίδιου του Σταύρου όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν πρόκειται λοιπόν να συναντηθούμε μόνο στον δεύτερο γύρο. Ήμασταν μαζί και τώρα θα πρωταγωνιστήσουμε μαζί και περισσότεροι. Εξηγούμαι: Αυτό που τολμάμε σήμερα, όλοι μαζί, δεν είναι μόνο να βγάλουμε επικεφαλής. Είναι κάτι που το ξέραμε, το θέλαμε, το επιδιώξαμε, θα το πετύχουμε. Θέλουμε να βγάλουμε την Ελλάδα από το κομματικό αδιέξοδο του διχαστικού δικομματισμού ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Την Κυριακή κάνουμε ένα σημαντικό βήμα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα, μαζί υα το κάνουμε, θα αλλάξουμε πολιτικό σκηνικό, θα ξεμπλοκάρουμε το σύστημα».

Συνεχίζοντας ο κ. Καμίνης παραθέτει απόσπασμα από την ομιλία του στο συνέδριο του Ποταμιού το 2014 στο Λαύριο. «Καμιά κουβέντα, φίλε Γρηγόρη, αυτά που ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα, ήδη αοπό το 2010 στον Δήμο, αυτά που έγιναν το 2014, αυτά που είναι η κοινή μας ψυχή, καμιά κουβέντα δεν μπορεί να τα εξαλείψει! Σε χαιρετώ...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ