Πώς με την αναπνοή σου μόνο μπορείς να αποκτήσεις φλατ κοιλιά -Η επιστημονική μέθοδος - iefimerida.gr

Πώς με την αναπνοή σου μόνο μπορείς να αποκτήσεις φλατ κοιλιά -Η επιστημονική μέθοδος

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν στο χαρτί με τους στόχους σας, μεταξύ άλλων, υπάρχει η επιθυμία να χάσετε το λίπος από την κοιλιά, σας έχουμε την τέλεια «άσκηση». Και την αποκαλούμε «τέλεια» γιατί ούτε θα ιδρώσετε, ούτε θα χρειάστεί να αφιερώσετε πολλές ώρες.

Μπορείτε να βρείτε 10 λεπτά μέσα στην ημέρα; Σίγουρα μπορείτε. Ειδικά αν έχετε και το κατάλληλο κίνητρο. Αν το κίνητρο σας λοιπόν είναι να βελτιώσετε το σχήμα της κοιλιάς σας, τότε 10 λεπτά την ημέρα αρκούν για να τη δείτε να αλλάζει και να «πέφτει» σημαντικά.

Τόσα λεπτά χρειάζεται να αφιερώσετε σε αυτή η άσκηση η οποία υπόσχεται να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά. Υπενθυμίζουμε είναι άσκηση αναπνοής, ούτε τρέξιμο, ούτε βάρη, ούτε «καθίσματα» ή dead lifts, αλλά άσκηση αναπνοής.

H fitness expert Leah Keller, σε συνεργασία με έναν γιατρό, ανέπτυξαν μια απλή τεχνική, την μέθοδο Dia, η οποία υπόσχεται να σας χαρίσει την κοιλιά που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε, σε 12 εβδομάδες (δηλαδή 3 μήνες), με 10 λεπτά «ενασχόλησης» την ημέρα.

Σας ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως, είναι και πολύ καλό και πολύ αληθινό.

Δες πως θα κάνεις την άσκηση αναπνοής που χαρίζει επίπεδη κοιλιά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ