Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Πέτρου Κωστόπουλου: Ανοίγει σαντουιτσάδικο στο Κολωνάκι [εικόνα] - iefimerida.gr

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Πέτρου Κωστόπουλου: Ανοίγει σαντουιτσάδικο στο Κολωνάκι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο, φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο σχέδιο βρίσκεται στα χέρια του άλλοτε ισχυρού εκδότη, Πέτρου Κωστόπουλου.

Αφορά στον κλάδο της εστίασης που επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα μέσα στην κρίση και έχει κεντρίσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του εκδότη-δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Κωστόπουλος φέρεται να συμφώνησε με τον επιχειρηματία Γιάννη Μαλούχο στο να ανοίξουν παρέα ένα κυριλέ σαντουιτσάδικο επί της οδού Καψάλη, το οποίο θα εξυπηρετεί τα γραφεία των γύρω εταιρειών.

Περιποιημένα «american style sandwiches» με επιλεγμένα υλικά και καφές αρίστης ποιότητας θα σερβίρονται στο όρθιο στους πελάτες ή θα αποστέλλονται ντελίβερι στους εργαζομένους και στους κατοίκους της περιοχής.

Αυτές τις ημέρες το νέο επιχειρηματικό δίδυμο βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ντεκόρ του καταστήματος και δοκιμάζει γεύσεις που θα μπουν στον κατάλογό του.

Μάλιστα, ο εκδότης ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ένα θηριώδους τύπου σάντουιτς, σπεσιαλιτέ του καταστήματος.

Η φωτογραφία συνοδεύεται και από ένα δικό του σχόλιο, που αναφέρει «Μάθε τέχνη και αστηνε και όταν …πεινάσεις πιαστηνε! Σάντουιτς…Deli…Σπίτι».

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Πέτρου Κωστόπουλου: Ανοίγει σαντουιτσάδικο στο Κολωνάκι [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέτρος Κωστόπουλος (συγγραφέας εκπληκτικών βιβλίων συνταγών) δοκιμάζει τις ικανότητές του στον χώρο της εστίασης. Προ ετών είχε δημιουργήσει το μοναδικό εστιατόριο «Κόσμος», στο Νέο Ψυχικό, το οποίο άφησε εποχή με το ντεκόρ και την υψηλών προδιαγραφών πελατεία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ