H Τζίτζι Χαντίντ φόρεσε το τζιν έτσι όπως θα φοριέται το 2018 - iefimerida.gr

H Τζίτζι Χαντίντ φόρεσε το τζιν έτσι όπως θα φοριέται το 2018

Ιnstagram/GigiHadid
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Skinny, boyfriend, loose, high waisted. Οι φετινές τάσεις στα τζιν «χωράνε» σε κάθε στιλ και κάθε σωματότυπο και ίσως, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, να έχετε κάθε ένα από αυτά στη ντουλάπα σας. Η Gigi Hadid φόρεσε όμως το τζιν για το οποίο όλοι θα μιλάνε μέσα στο 2018.

Είναι ένα από τα μοντέλα που τη μόδα την «πονάνε», την ψάχνουν, την παίρνουν από το ένα σημείο και την πηγαίνουν στο άλλο. Γι΄αυτό και θεωρείται influencer.

Με τα λουκ της καταφέρνει να είναι πάντα όχι απλώς μέσα στις τάσεις, αλλά ένα βήμα μπροστά από αυτές και η τελευταία της εμφάνιση δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στο λανσάρισμα της σειράς μακιγιάζ GIGIxMAYBELLINE που δημιούργησε σε συνεργασία με την εταιρεία Maybelline, έκανε άλλη μια fashion forward στιγμή, προβλέποντας μια τάση που θα είναι huge μέσα στο 2018.

Εμφανίστηκε με sporty chic λουκ του οποίου πρωταγωνιστής ήταν ένα τζιν που εγκιβώτιζε το υπόλοιπο σύνολο μέσα σε αυτό, ένα τζιν με προσωπικότητα, ένα τζιν- σταθμός.

Δες ποια θα είναι η νέα τάση στα τζιν και πως τη φόρεσε η Τζίτζι Χαντίντ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιν ΤΑΣΕΙΣ ΤΖΙΝ Τζίτζι Χαντίντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ