Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Κέιτ Απτον -Εκθαμβωτική η νύφη - iefimerida.gr

Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Κέιτ Απτον -Εκθαμβωτική η νύφη

Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Κέιτ Απτον (Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος της Κέιτ Απτον δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις φωτογραφίσεις μόδας που κάνει η 25χρονη.

Το μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram τη Δευτέρα την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Τζάστιν Βερλάντερ, που έγινε το σαββατοκύριακο στην Ιταλία. Το νυφικό που επέλεξε είχε μακριά μανίκια από δαντέλα, ενώ ο γαμπρός φορούσε κλασικό μαύρο σμόκιν.

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή που παντρεύτηκα τον καλύτερο φίλο μου! Ευχαριστώ την οικογένειά μας και τους φίλους μας που έκαναν αυτό το σαββατοκύριακο τόσο διασκεδαστικό και μαγικό», έγραψε στον λογαριασμό της η Απτον.

«Ευτυχισμένη σύζυγος, ευτυχισμένη ζωή! Τι εκπληκτικό ξεκίνημα στο κοινό μας ταξίδι!», έγραψε από την πλευρά του ο 34χρονος αθλητής του μπέιζμπολ.

I feel so lucky that I got to marry my best friend!! @justinverlander Thank you to our family and friends for making this weekend so fun and magical! ( @ktmerry )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Upton (@kateupton) στις Νοέ 6, 2017, 7:35πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Απτον Τζάστιν Βερλάντερ γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ