Mητσοτάκης για την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ: Σφαίρες κατά της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Mητσοτάκης για την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ: Σφαίρες κατά της Δημοκρατίας

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του», σημειώνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη.

Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου επισημαίνει: «Η αποψινή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι fake news, αλλά σφαίρες κατά της Δημοκρατίας».

Ακόμη, στην ανακοίνωση τονίζεται πως «παρά το συκοφαντικά σόου μόλις πριν από τρεις ημέρες στη Βουλή σόου του κ. Τσίπρα στην Βουλή, το μέγεθος του προβήματος δεν μπορεί να κρυφτεί».

«Τρεις μόλις μέρες αφότου η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε το πρόβλημα της ανομίας, άγνωστοι με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τους αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τα υβριστικά και συκοφαντικά σόου του κ. Τσίπρα στην Βουλή, δεν μπορούν να κρύψουν το μέγεθος του προβλήματος που ο ίδιος έχει προκαλέσει», καταλήγει η ανακοίνωση χαρακτηριστικά.

Το Tweet του προέδρου της ΝΔ:

Οι σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του.

Σπυράκη: Να εξιχνιασθεί αμέσως το περιστατικό

«Δυστυχώς μεσολάβησαν μόλις τρεις ημέρες από τη στιγμή που η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέδειξαν το θέμα στη Βουλή» σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό και πρέπει αμέσως να εξιχνιασθεί. Επιτέλους η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ