Γεννηματά: Τα Εξάρχεια είναι άβατο, με την ανοχή της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Γεννηματά: Τα Εξάρχεια είναι άβατο, με την ανοχή της κυβέρνησης

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά μετά την επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει στόχος κατ’ επανάληψη.

«Εχουμε μιλήσει κατ’ επανάληψη με τον αρμόδιο υπουργό και τον πρωθυπουργό» είπε η ίδια, και συμπλήρωσε: «Τα Εξάρχεια είναι άβατο με την ανοχή της κυβέρνησης... Οι αστυνομικοί έχουν εντολή να μην μπουν στο άβατο των Εξαρχείων».

«Συνεργάτες μου μεταβαίνουν στην ΓΑΔΑ για ενημέρωση. Δεν θα εγκαταλείψουμε τα γραφεία μας και δεν έχουμε δει κανένα σχέδιο από την πλευρά της κυβέρνησης όπως μας υποσχέθηκαν στα επανειλημμένα διαβήματα μας για τις συχνές επιθέσεις που δεχόμαστε» είπε επίσης η κ. Γεννηματά.

Την ίδια ώρα, η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί της. «Μάλλον το θεωρούν ρουτίνα το περιστατικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ