ΝΔ: Αφού έβγαλε 2.000 κρατούμενους, ο Παρασκευόπουλος εισηγείται την κατάργηση του νόμου του - iefimerida.gr

ΝΔ: Αφού έβγαλε 2.000 κρατούμενους, ο Παρασκευόπουλος εισηγείται την κατάργηση του νόμου του

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή ανακοίνωση μετά τη «βόμβα» Παρασκευόπουλου με την οποία εισηγείται την κατάργηση του νόμου που ο ίδιος συνέταξε περί αποσυμφόρησης των φυλακών, εξέδωσε η ΝΔ.

«Ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος αφού έβγαλε από τις φυλακές περισσότερους από 2.000 κρατούμενους για κακουργήματα, σήμερα εισηγήθηκε την κατάργηση του νόμου του, με το επιχείρημα ότι είναι, πλέον, αχρείαστος!», τονίζει στην ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Πράγματι ό,τι καταστροφικό ήθελε να πετύχει ο κ. Παρασκευόπουλος το πέτυχε. Ας πείσει, όμως, και τον Αλέξη Τσίπρα να υιοθετήσει το πάγιο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μόλις την Παρασκευή χαρακτήρισε αναγκαίο τον κατάπτυστο νόμο του».

Παρασκευόπουλος: Η ΝΔ διαστρεβλώνει τις δηλώσεις μου

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του από τη Νέα Δημοκρατία μίλησε ο Νίκος Παρασκευόπουλος,

«Στην απελπισμένη της προσπάθεια να συνεχίσει την μονομανιακή της ακροδεξιά προπαγάνδα, να καλλιεργήσει το φόβο στους πολίτες και να αποκρύψει το γεγονός ότι η εγκληματικότητα μειώνεται η Νέα Δημοκρατία διαστρεβλώνει τις δηλώσεις μου» τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος, και συμπλήρωσε: «Δήλωσα καθαρά ότι η αποσυμφορητική νομοθεσία, που είναι εξ ορισμού προσωρινή, θα πάψει να έχει λόγο ύπαρξης, όταν θα τεθεί σε εφαρμογή νέα πάγια νομοθεσία, όταν δηλαδή θα έχουμε νέο Ποινικό και Σωφρονιστικό Κώδικα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ