«Μασάζ» Τσίπρα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα - iefimerida.gr

«Μασάζ» Τσίπρα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα

Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλ. Τσίπα την Τετάρτη -Φωτογραφία αρχείου: Intimenews

Την προσεχή Τετάρτη στις 10.30 το πρωί συνεδρίαζει κατά πληροφορίες του iefimerida η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός αναμένεται να στείλει πολλαπλά μηνύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξελίξεις στην οικονομία με στόχο την επιτυχή ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης αλλά και οι πρόσφατες αποκαλύψεις από τα αρχεία των Paradise Papers αναμένεται να...φωτιστούν καταλλήλως απο τον πρωθυπουργό στην ομιλία του με στόχο τη συσπείρωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Με ενδιαφέρον τέλος, αναμένονται και οι τοποθετήσεις των βουλευτών όταν θα κλείσουν οι πόρτες με δεδομένο ότι έχει προηγηθεί κύμα αντιδράσεων πρόσφατα για μια σειρά από ζητήματα με σημαντικότερα όλων το θέμα των F16, τους χειρισμούς για το προσφυγικό αλλά και για τη λειτουργία των οργάνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ