Τίτλοι τέλους για τον Αντρέα Πίρλο: «Σας ευχαριστώ όλους, για πάντα στην καρδιά μου» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για τον Αντρέα Πίρλο: «Σας ευχαριστώ όλους, για πάντα στην καρδιά μου» [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το είχε πει και τώρα ήρθε η ώρα για το... επίσημο φινάλε.

Τίτλους τέλους οριστικά και αμετάκλητα σε μια τεράστια καριέρα έβαλε ο Αντρέα Πίρλο με μήνυμά του στο Twitter, διαβάστε τα συγκινητικά λόγια του Ιταλού, που αποχωρεί στα 38 του από την ενεργό δράση!

Το μήνυμα του Αντρέα Πίρλο για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση:

«Τελευταίο ματς στο MLS. Καθώς η θητεία μου στην ομάδα της Νέας Υόρκης φτάνει στο τέλος της, θα ήθελα να πω λίγα λόγια. Θέλω να ευχαριστώ τους πάντες για την ευγένεια και την υποστήριξη που μου έδειξαν σε αυτή την απίστευτη πόλη. Να ευχαριστήσω τους απίθανους οπαδούς μας, το τεχνικό τιμ και όσους δουλεύουν στα παρασκήνια, όπως και τους συμπαίκτες μου. Όχι, όμως, μόνο η περιπέτειά μου στη Νέα Υόρκη, φτάνει στο τέλος της, αλλά και το ταξίδι μου ως ποδοσφαιριστής. Για αυτό και θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τα παιδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη που μου δίνουν πάντα, κάθε ομάδα στην οποία είχα την τιμή να αγωνιστώ, κάθε συμπαίκτη με τον οποίο είχα τη χαρά να παίξω μαζί του και όλους εκείνους που έκαναν την καριέρα μου τόσο φανταστική! Για το τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους σε ολόκληρο τον κόσμο, που πάντα με υποστήριζαν. Θα είστε πάντα στο πλευρό μου και στην καρδιά μου».

it was a great game, im pround of you guys @NYCFC @Pirlo_official last minute’s pic.twitter.com/OBqPiyiZde

Andrea Pirlo takes a moment to say his farewells to the Crew and the rest of the players in what was likely his final career match. pic.twitter.com/bqjgUo2TwK

pic.twitter.com/6TY539vB9z


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντρέα Πίρλο Ποδόσφαιρο τέλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ