Η στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη φτάνει στο σπίτι της μετά τη φυλακή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη φτάνει στο σπίτι της μετά τη φυλακή [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: (EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από πέντε ημέρες στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στο σπίτι της.

Ηταν λίγο μετά τις 16:00 όταν άνοιξε η πόρτα της κεντρικής εισόδου των φυλακών στη Θήβα, και βγήκε η Βίκυ Σταμάτη. Στην είσοδο την περίμενε ένα ταξί, στο οποίο η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου επιβιβάστηκε και κατευθύνθηκε μόνη της στο σπίτι της στο Χαλάνδρι.

Η Βίκυ Σταμάτη, ήταν ντυμένη με αθλητική αμφίεση, όπως συνηθίζει εξάλλου τον τελευταίο καιρό. Φορούσε ένα μαύρο κολάν και ιδίου χρώματος φούτερ και κρατούσε την τσάντα της.

Αμέσως μόλις έφτασε στην οικία της στο Χαλάνδρι, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου βγήκε από το ταξί και μπήκε αμέσως στο σπίτι της.

Αυτή τη φορά, δεν κοίταξε καν προς την πλευρά των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ και φρόντισε να μην προκαλέσει, όπως συνέβη την περασμένη Τετάρτη, που έκανε άσεμνη χειρονομία στους εκπροσώπους του Τύπου τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο ταξί για να πάει στο δικαστήριο.

Η στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη φτάνει στο σπίτι της μετά τη φυλακή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Η στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη φτάνει στο σπίτι της μετά τη φυλακή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1
Η στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη φτάνει στο σπίτι της μετά τη φυλακή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 2
Η στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη φτάνει στο σπίτι της μετά τη φυλακή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 3

Αποφυλακίστηκε γιατί είχε εκτίσει μέρος της ποινής της / Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίστηκε, καθώς είχε εκτίσει μέρος της ποινής της στην οποία συνυπολογίστηκαν και οι μέρες κράτησής της στο Δρομοκαΐτειο. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τον νόμο, κάθε ημέρα μετρά για δύο. Ως εκ τούτου, με βάση και τον νόμο Παρασκευόπουλου, η κρατούμενη κατέθεσε σχετικό αίτημα αποφυλάκισης που τελικά έγινε και δεκτό.

Πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου, υπογραμμίζουν ότι τα σχετικά έγγραφα για την αποφυλάκισή της ήταν έτοιμα -από τη Γραμματεία του Κoρυδαλλού και εστάλησαν με fax- από την Παρασκευή, ωστόσο δεν ήταν δυνατό τελικά να τηρηθούν οι απαιτούμενοι χρόνοι που θα της επέτρεπαν να βρεθεί σπίτι της νωρίτερα.

Η στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη φτάνει στο σπίτι της μετά τη φυλακή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Σταμάτη φυλακή ταξί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ