Επιτελείο Καμίνη: Δεν έχουμε στα χέρια μας τυπωμένα ψηφοδέλτια - iefimerida.gr

Επιτελείο Καμίνη: Δεν έχουμε στα χέρια μας τυπωμένα ψηφοδέλτια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχουμε παραλάβει τυπωμένα ψηφοδέλτια» απαντούν από το επιτελείο Καμίνη μετά τις αντιδράσεις συνυποψηφίων του και την ανακοίνωση Αλιβιζάτου.

Επισήμως, ουδείς εκ των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς υποστηρίζει ότι τα τυπωμένα ψηφοδέλτια προέρχονται από την πλευρά Καμίνη, ωστόσο, στο παρασκήνιο «καρφώνουν» τον δήμαρχο Αθηναίων ότι έσπευσε να τυπώσει ψηφοδέλτια με στόχο να τα διανείμει «σταυρωμένα».

Ετσι, για να αποφευχθούν οι εντυπώσεις, από το επιτελείο του Γ. Καμίνη διαμηνύουν πως «δεν έχουμε στα χέρια μας τυπωμένα ψηφοδέλτια».

Υπενθυμίζεται ότι σχετικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ανάγκασαν την επιτροπή Αλιβιζάτου να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, ενώ κύκλοι της Χ. Τρικούπη ζητούσαν να «ειπωθούν ονόματα». Για παλαιοκομματικές πρακτικές και αντιλήψεις έκανε λόγο το Ποτάμι ενώ ο Ν. Ανδρουλάκης ζήτησε να αποσυρθούν τα τυπωμένα ψηφοδέλτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ