Πρωτοφανείς απειλές στον βουλευτή της Ν.Δ., Μάξιμο Χαρακόπουλο [εικόνα] - iefimerida.gr

Πρωτοφανείς απειλές στον βουλευτή της Ν.Δ., Μάξιμο Χαρακόπουλο [εικόνα]

Πρωτοφανείς απειλές στον βουλευτή της ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους συνεργάτες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμου Χαρακόπουλου όταν πήγαν να ανοίξουν την πόρτα του πολιτικού του γραφείου στη Λάρισα.Κάτω από την ταμπέλα με το όνομα του ήταν κολλημένο ένα χαρτί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλά και απειλές προς το πρόσωπο του.

Πρωτοφανείς απειλές στον βουλευτή της Ν.Δ., Μάξιμο Χαρακόπουλο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο κ. Χαρακόπουλος, σχολιάζοντας το περιστατικό είπε: «Μέχρι σήμερα στη Λάρισα δεν είχαμε κουκουλοφόρους. Φαίνεται ότι μετά τα τελευταία γεγονότα αποκτήσαμε. Οι θρασύδειλοι και όσοι κρύβονται πίσω από στημένες προβοκάτσιες ας γνωρίζουν ότι ματαιοπονούν. Αργά ή γρήγορα η κουκούλα θα βγει και θα αποκαλυφθούν αυτοί και οι ηθικοί τους αυτουργοί!Σε κάθε περίπτωση, στις κρίσιμες αυτές ώρες για την πατρίδα μας, ως Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με μοναδικό κριτήριο τη διασφάλιση της παραμονής της χώρας στην ευρωπαϊκη οιοικογένεια και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για να ορθοποδήσει και πάλι ο τόπος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ