Το αυτί σκύλου είναι ίδιο με το πρόσωπο του Τραμπ -Η viral εικόνα - iefimerida.gr

Το αυτί σκύλου είναι ίδιο με το πρόσωπο του Τραμπ -Η viral εικόνα

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άναυδη έμεινε μια νεαρή Βρετανίδα από την παραθαλάσσια πόλη Σάουθ Σιλντς, κοντά στο Νιουκάσλ, όταν ανακάλυψε ένα πιστό αντίγραφο του προσώπου του πλανητάρχη μέσα στο αυτί του σκύλου της, ράτσας Μπίγκλ!

Η φωτογραφία του σκύλου, ονόματι Chief, έκανε το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου από τη στιγμή που την ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook η Τζέιντ Ρόμπινσον από την κομητεία Tyne and Wear της βορειοδυτικής Βρετανίας.

Το αυτί σκύλου είναι ίδιο με το πρόσωπο του Τραμπ -Η viral εικόνα  | iefimerida.gr 0

(Φωτογραφία: Twitter)

Το αυτί σκύλου είναι ίδιο με το πρόσωπο του Τραμπ -Η viral εικόνα  | iefimerida.gr 1

«Σίγουρα θα πρέπει να πονάει να έχεις μέσα στα αυτιά σου συνεχώς τον Ντόναλντ Τραμπ», σχολίασε με χιούμορ η θεία της 25χρονης, Τζέιν Πίντσεν, ιδιοκτήτρια ενός κέντρου φιλοξενίας σκύλων στην πόλη. «Θα τον πάμε αύριο στον κτηνίατρο για να ρίξει μια ματιά», συμπλήρωσε.

Σε αντίθεση με τους χρήστες των social media που σχολίασαν τη φωτογραφία, η 25χρονη δεν αναγνώρισε με την πρώτη ματιά την ομοιότητα ανάμεσα στο αυτί του Chief και του προέδρου των ΗΠΑ.

«Κοίταξα πάνω από 20 φορές την φωτογραφία, ζούμαρα και ξαναζούμαρα αλλά δεν είδα τίποτε. Χρειάστηκε να τη δείξω στον φίλο μου την επόμενη μέρα για να το διαπιστώσει αμέσως», είπε η Τζέιντ.

Το αυτί σκύλου είναι ίδιο με το πρόσωπο του Τραμπ -Η viral εικόνα  | iefimerida.gr 2

O Chief (Φωτογραφία: Twitter)

Η νεαρή Βρετανίδα δηλώνει ικανοποιημένη που το δίχρονο σκυλάκι της κατάφερε να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάσουν και ζήτησε τη χρηματική τους βοήθεια για να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα της επίσκεψης στον κτηνίατρο.

«Κυκλοφορούν τόσα αρνητικά νέα στο διαδίκτυο και για μένα τα μικρά πράγματα είναι που με κάνουν να γελάσω. Είναι ευχάριστο που ο Chief έφερε το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων – έστω κι αν πρόκειται για το αυτί του», είπε.

Ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στο μεταξύ στην Ιαπωνία, πρώτο σταθμό της μαραθώνιας περιοδείας του στην Ανατολική Ασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ