Γιατί οι οικολόγοι τα έβαλαν με την Κέιτ Γουίνσλετ -Θα βλάψει ζώα και ψάρια, λένε [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί οι οικολόγοι τα έβαλαν με την Κέιτ Γουίνσλετ -Θα βλάψει ζώα και ψάρια, λένε [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόλεμο με τους οικολόγους έχει ξεκινήσει η Κέιτ Γουίνσλετ, εξαιτίας του υδατοφράγματος που θέλει να χτίσει μπροστά από το σπίτι της.

Και μπορεί η οσκαρική ηθοποιός να θέλει να προφυλάξει το σπίτι της από τις πλημμύρες, χτίζοντας ένα θαλάσσιο φράχτη, αλλά μαζί της διαφωνούν κάθετα οι οικολόγοι.

Συγκεκριμένα, κυβερνητικοί σύμβουλοι για το θέμα των προστατευόμενων ειδών της Βρετανίας υποστηρίζουν πως ένα τέτοιο έργο θα βλάψει τα ζώα που «φωλιάζουν» κοντά στην περιοχή όπου μένει η Κέιτ Γουίνσλετ, όπως τις χήνες, τις πάπιες, τα αγριογούρουνα και τους (γερανούς) είδος πουλιών.

Γιατί οι οικολόγοι τα έβαλαν με την Κέιτ Γουίνσλετ -Θα βλάψει ζώα και ψάρια, λένε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι οικολόγοι ανέφεραν πως τα σχέδια της Κέιτ Γουίνσλετ απειλούν τους οικοτόπους της περιοχής και θέτουν σε κίνδυνο προστατευόμενα είδη.

Ωστόσο η Γουίνσλετ φαίνεται πως δεν πτοείται από τις διαμαρτυρίες των οικολόγων, καθώς μετά από δύο χρόνια, η ίδια υπέβαλε αναθεωρημένα σχέδια του θαλάσσιου τοίχους, το οποίο ουσιαστικά θέλει να κτιστεί κατά μήκος της ακτής έξω από το πολυτελές σπίτι της στο Δυτικό Σάσεξ.

Γιατί οι οικολόγοι τα έβαλαν με την Κέιτ Γουίνσλετ -Θα βλάψει ζώα και ψάρια, λένε [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η Κέιτ Γουίνσλετ αγόρασε το σπίτι στην τιμή των 3,2 εκατομ. δολαρίων πριν 4 χρόνια, αλλά τώρα η τιμή του έχει φτάσει τα 4,1 εκατομμύρια εξαιτίας της προσθήκης μία πισίνας, ενός γκαράζ και ενός ακόμη μικρού δωματίου.

Η Γουίνσλετ σε επιστολή της προς το Συμβούλιο Περιβάλλοντος ανέφερε πως η πρότασή της θα προστατεύσει την ιδιοκτησία της από τη διάβρωση των κυμάτων, η οποία συμβαίνει επί του παρόντος με αργό ρυθμό 0,1μ. ανά έτος.

Γιατί οι οικολόγοι τα έβαλαν με την Κέιτ Γουίνσλετ -Θα βλάψει ζώα και ψάρια, λένε [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί τον επόμενο μήνα και παρ΄όλο που οι οικολόγοι είναι κάθετα αντίθετοι με την απόφαση της, σύμφωνοι πρέπει αν είναι οι διάσημοι που μένουν στις γύρω γειτονιές όπως ο κιθαρίστας των Rolling Stones και ο ηθοποιός Νίκολας Λίντουρστ.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ