Δελεαστικές τιμές σε όλα τα προϊόντα της Porcelana - iefimerida.gr

Δελεαστικές τιμές σε όλα τα προϊόντα της Porcelana

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι χαμηλές τιμές στην Porcelana, γίνονται ακόμα χαμηλότερες. Από την 1η Νοεμβρίου και για 10 ημέρες, επισκεφτείτε το κοντινότερό σε εσάς κατάστημα του δικτύου Porcelana, σε 30 σημεία σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις δελεαστικές τιμές σε όλα τα προϊόντα, με δωρεάν μεταφορά και έως 12 άτοκες δόσεις!

Η Porcelana σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τους χώρους σας, βάσει του προσωπικού σας στυλ, επιλέγοντας επώνυμα προϊόντα από πλούσια γκάμα πλακιδίων δαπέδου, μπάνιου και κουζίνας, μοντέρνα είδη υγιεινής και κομψά έπιπλα, σε ακόμη χαμηλότερες τιμές!

Η Porcelana, με δύο ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής πλακιδίων στη Βαλένθια της Ισπανίας, Venus και Mapisa, είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα με δυνατότητα να προσφέρει ξεχωριστές λύσεις προσαρμοσμένες στις οικονομικές απαιτήσεις και δυνατότητες του πελάτη. Μέσα από μία τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων αλλά και customized προτάσεων της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, η εταιρία αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο της, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου αλλά κυρίως του τελικού καταναλωτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Porcelana εκπτώσεις Προσφορές πλακίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ