Η... παρέμβαση του Τομ Χανκς που έφερε πρόταση γάμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η... παρέμβαση του Τομ Χανκς που έφερε πρόταση γάμου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναμφίβολα μία πρόταση γάμου μένει αξέχαστη στη μνήμη κάθε γυναίκας, πόσο μάλλον όταν σε αυτήν έχει συμβάλλει και ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς.

Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός και συγγραφέας, Τομ Χανκς, βρέθηκε σε ένα Φεστιβάλ Βιβλίων στο Τέξας και βοήθησε έναν άνδρα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Η... παρέμβαση του Τομ Χανκς που έφερε πρόταση γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Χανκς βρισκόταν στο Όστιν το Σάββατο προκειμένου να μιλήσει σε εκατοντάδες ακροατές σχετικά με το νέο του βιβλίο « Uncommon Type: Some Stories».

Κάποια στιγμή, σηκώθηκε και είπε στο έκπληκτο πλήθος ότι είχε βαρεθεί να απαντά στις ερωτήσεις του και πως θα ήθελε να κάνει κι αυτός μία. Τότε έβγαλε ένα κομμάτι χαρτί και είπε πως ένας άνδρας στο πλήθος, ο Ράιαν ΜακΦάρλινγκ είχε μια ερώτηση για μια γυναίκα με το όνομα Νίκι Γιανγκ. Ο Χανκς είπε πως η ερώτηση ήταν: «Νίκι θα με παντρευτείς;».

Η... παρέμβαση του Τομ Χανκς που έφερε πρόταση γάμου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή, ο ΜακΦάρλινγκ γονάτισε και έδωσε ένα δαχτυλίδι στην αγαπημένη του. Στη συνέχεια ο Χανκς αγκάλιασε τη νεαρή γυναίκα και πρόσφερε στο ζευγάρι τις καλύτερες ευχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ