Και τώρα μπαράζ! -Αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής για τα ματς-«φωτιά» με την Κροατία - iefimerida.gr

Και τώρα μπαράζ! -Αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής για τα ματς-«φωτιά» με την Κροατία

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία για τους δύο αγώνες-«φωτιά» με την Κροατία, που θα κρίνουν την πρόκριση στο Μουντιάλ, μπαίνει πλέον η Εθνική μας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται την προσεχή Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας (21:45), στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (επίσης στις 21:45).

Ο Μίχαελ Σκίμπε, μετά την οριστική απουσία του Μανωλά από το πρώτο παιχνίδι (λόγω της... απίθανης τιμωρίας που του επέβαλε η UEFA), αλλά και μετά τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ίσως προλάβει τελικά το ματς στο Ζάγκρεμπ), κάλεσε επσευσμένα στην Εθνική τους στόπερ Μάριο Οικονόμου (της ιταλικής Σπαλ) και Δημήτρη Κολοβέτσιο (του Παναθηναϊκού).

Πέρα από τον Σωκράτη, αγωνία υπάρχει και για τον Βασίλη Τοροσίδη, για το αν θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι. Πάντως, ο τραυματισμός του στον δικέφαλο παρουσιάζει βελτίωση και γίνεται προσπάθεια να είναι έτοιμος, με τις πιθανότητες να είναι 50-50.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 17:30, στον Άγιο Κοσμά.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Κροατία Μουντιάλ μπαράζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ