Άδωνις:Ο Καρατζαφέρης πιστεύει ότι η Ευρώπη μπλοφάρει με την χρεοκοπία - iefimerida.gr

Άδωνις:Ο Καρατζαφέρης πιστεύει ότι η Ευρώπη μπλοφάρει με την χρεοκοπία

Άδωνις:Ο Καρατζαφέρης πιστεύει ότι η Ευρώπη μπλοφάρει με την χρεοκοπία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση του ότι η χώρα χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τις εκλογές επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΪ» ο Α. Γεωργιάδης τόνισε ότι με μία αυτοδύναμη κυβέρνηση η χώρα μας θα μπορέσει να διαπραγματευθεί καλύτερα με τους δανειστές της.

Όσον αφορά το «όχι» που οδήγησε στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΛΑΟΣ, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Είχα ενημερώσει από την περασμένη Πέμπτη το πρωί τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ότι δεν θα ψηφίσω 'όχι', δε θα ρισκάρω την χρεοκοπία της χώρας». Υπενθυμίζεται ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης, όπως και ο Μάκης Βορίδης, εντάχθηκαν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μετά την πρόσφατη υπερψήφιση του νέου μνημονίου.

Σημείωσε επίσης ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θεωρεί ότι η Ευρώπη «μπλοφάρει» και δε θα αφήσει την Ελλάδα να χρεοκοπήσει, κάτι με το οποίο ο ίδιος δε συμφωνεί. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι τιμά και σέβεται τον αρχηγό του ΛΑΟΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ