Συνάντηση του βασιλιά της Σ. Αραβίας με τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό του Λιβάνου - iefimerida.gr

Συνάντηση του βασιλιά της Σ. Αραβίας με τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν συναντήθηκε με τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ αλ-Χαρίρι, όπως μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο σαουδαραβικής ιδιοκτησίας Al Arabiya χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ο Σαάντ αλ-Χαρίρι παραιτήθηκε το Σάββατο εκφράζοντας φόβους για τη ζωή του και κατηγορώντας το Ιράν και τον σύμμαχό του στον Λίβανο, την οργάνωση Χεζμπολάχ, ότι πυροδοτούν εντάσεις στον αραβικό κόσμο.

Ο Χαρίρι επισκέφθηκε την Σαουδική Αραβία, έναν πολιτικό εχθρό του Ιράν και της Χεζμπολάχ, δύο φορές την περασμένη εβδομάδα, όπου είχε συνάντηση με τον πρίγκιπα-διάδοχο του θρόνου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους

Το τηλεοπτικό δίκτυο al-Jadeed, που εδρεύει στη Βηρυτό, μετέδωσε ότι η ανακοίνωση της παραίτησής του βιντεοσκοπήθηκε και μεταδόθηκε από την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ