Νικολούλη: Δεν θα μείνει όρθια ούτε η Ακρόπολη! - iefimerida.gr

Νικολούλη: Δεν θα μείνει όρθια ούτε η Ακρόπολη!

Νικολούλη: Δεν θα μείνει όρθια ούτε η Ακρόπολη!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον δικό της τρόπο η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και ιδιαίτερα την ληστεία στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας καλώντας το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την αστυνομία να ξυπνήσει γιατί όπως γράφει χαρακτηριστικά «Δεν θα μείνει όρθια ούτε η Ακρόπολη».

Στην προσωπική της ιστοσελίδα δημοσίευσε το άρθρο που ακολουθεί: «Η Ιστορία ενός λαού είναι ότι πολυτιμότερο έχει! Ποιά είναι η υποχρέωση της εκάστοτε ηγεσίας του; Να την προστατεύει με νύχια και με δόντια. Ιδιαίτερα σε καιρούς χαλεπούς σαν αυτούς που ζούμε, που κατακρεουργείται εντός κι εκτός συνόρων.

Θα περίμενε φίλοι μου και ο πιο αδαής, ένα απ' τα σημαντικότερα κομμάτια της, να φυλάσσεται σωστά. Μιλάω για τους ναούς της αρχαιότητας, με τους πολύτιμους θησαυρούς. Ιδιαίτερα αυτοί της Αρχαίας Ολυμπίας, που ο κόσμος όλος τιμά και προσκυνά. Κι όμως. Το Παλαιό Μουσείο της, αυτό της Ιστορίας Ολυμπιακών Αγώνων, έγινε στόχος ληστών.!

Κατά παραγγελία, όπως οι κινήσεις τους μαρτυρούν. Οι ληστές ήταν πληροφορημένοι καλά για την έλλειψη προσωπικού και στοιχειωδών μέτρων ασφαλείας. Που; Στην Αρχαία Ολυμπία! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ακινητοποίησαν την υπάλληλο, με το που άνοιξε πρωί το Μουσείο. Έσπασαν με σφυρί τις προθήκες - είχαν συναγερμό κι αν ναι, γιατί δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα η αστυνομία; Έψαχναν απ΄την αρχή συγκεκριμένα σπάνια κομμάτια, που ήξεραν ότι υπάρχουν.

Τα χρυσά στεφάνια και τη συλλογή από γραμματόσημα. Δεν τα βρήκαν και τελικά αφαίρεσαν 65 αρχαία αντικείμενα χάλκινα, πήλινα και ένα χρυσό δακτυλίδι.

Είχε προηγηθεί μερικές εβδομάδες, η ληστεία στην Εθνική Πινακοθήκη. Και μόνο αυτό το εντυπωσιακό χτύπημα, θα έπρεπε να είχε σημάνει συναγερμό στις υπηρεσίες ασφαλείας, γιατί λέει πολλά... Γι΄αυτούς που ξέρουν να αναλύουν τέτοιου είδους ''μηνύματα.''

΄'Το κάνουμε για το καλό όλων μας. Θα σου δώσουμε και σένα κάτι'', φέρεται να είπε ένας από τους κουκουλοφόρους ληστές, στην υπάλληλο.

Ξυπνήστε εκεί στο υπουργείο και στην ΕΛ.ΑΣ! Γιατί αγαπητοί μου, αν στη κρίση και στη φτώχεια που ο λαός μας βιώνει στο πετσί του, φθάσουν κάποιοι να βλέπουν τη ληστεία στην ίδια την ιστορία μας σαν λύση, τότε δεν θα μείνει όρθια, ούτε η Ακρόπολη!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ