Γιατί το Instagram λάτρεψε την καλλιτέχνη που έβαλε γκλίτερ στις ραγάδες της [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί το Instagram λάτρεψε την καλλιτέχνη που έβαλε γκλίτερ στις ραγάδες της [εικόνες]

Instagram/SarahShakeel
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσες γυναίκες έχουν ραγάδες; Όλες (σχεδόν). Πόσες από αυτές νιώθουν περήφανες γι' αυτές; Καμία. Τελεία.

Οι περισσότερες γυναίκες ντρεπονται για ένα σημάδι που, στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτα άλλο από την απόρροια της φυσικής λειτουργίας του σώματος μας να συστέλλεται και να διαστέλλεται. Μια καλλιτέχνης (και πρώην οδοντίατρος), η Sara Shakeel σκέφτηκε τον τέλειο τρόπο να αναδείξει και να απενεχοποιήσει αυτά τα σημάδια. Kαι αποθεώθηκε.

Η δημιουργός είναι γνωστή για τα κολάζ της τα οποία δημιουργεί «αλλοιώνοντας» πολύ διαδεδομένες εικόνες του σήμερα με έναν πολύ ενδιαφέρων τρόπο. Τα έργα της, τα οποία ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram, δείχνουν μια άλλη όψη της πραγματικότητας σχολιάζοντας το σήμερα με ένα υπερεαλιστικό και, συχνά, καυστικό, τρόπο.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες δουλειές της ασχολήθηκε με το γυναικείο σώμα και, συγκεκριμένα, τα σημάδια που η κοινωνία και τα πρότυπα ομορφιάς μάς έχουν πείσει να θεωρούμε ως ελάττωμα. Πώς; Βάζοντας τους γκλίτερ.

Δες το υπερεαλιστικό αποτέλεσμα και τις αντιδράσεις που έλαβε στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SARA SHAKEEL BODY POSITIVE ραγάδες κυτταρίτιδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ