Η αμήχανη στιγμή που η Ιβάνκα Τραμπ μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση- Το Twitter εξερράγη [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Η αμήχανη στιγμή που η Ιβάνκα Τραμπ μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση- Το Twitter εξερράγη [εικόνες&βίντεο]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Ιβάνκα Τραμπ για άλλη μια φορά προσπάθησε να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, αλλά κανείς δε την πιστεύει.

Η Πρώτη Κόρη της Αμερικής και σύμβουλος του Προέδρου Τραμπ, πρόσφατα, ταξίδεψε στο Τόκυο για να μιλήσει στο WAW, το Παγκόμσιο Συνέδριο σχετικά με την ισχυροποίηση των γυναικών στο χώρο εργασίας και δεν παρέλειψε να εκφράσει το δριμύ της κατηγορώ για την σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος των γυναικών στο χώρο εργασίας τους (γκουχ, γκουχ).

Σαφώς μπορεί να γίνει κατανοητό ότι η η ίδια μπορεί να έχει άλλες απόψεις από αυτές του Προέδρου της Αμερικής και πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ. Δεν είναι όμως εύκολα αποδεκτό. Κι αυτό γιατί το ίντερνετ όμως δεν συγχωρεί. Και βασικά δεν ξεχνά.

Τι δεν ξεχνά; Τις καταγγελίες που έχει δεχτεί κατά καιρούς ο Τραμπ για τον, χωρίς κανένα σεβασμό, τρόπο που έχει φερθεί στις γυναίκες με τις οποίες συναναστρέφεται τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά.

Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας. Η Ιβάνκα λοιπόν ανέβηκε με το ροζ ταγέρ στο βήμα για να μιλήσει μόνο που δε χρειάστηκε καν να πει κάτι για να αρχίσει το τρολάρισμα.

Δες την Ιβάνκα Τραμπ και τα ειρωνικά σχόλια που δέχτηκε από το Twitter για τις απόψεις στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ