Νέο μπαράζ επιθέσεων με μολότοφ στα Εξάρχεια -Δεν έγινε ούτε μία σύλληψη - iefimerida.gr

Νέο μπαράζ επιθέσεων με μολότοφ στα Εξάρχεια -Δεν έγινε ούτε μία σύλληψη

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μία φορά κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν σειρά επιθέσεων εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, από τα μεσάνυχτα μέχρι λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Οι πρώτες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, σε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Τοσίτσα, καθώς και στην Χαριλάου Τρικούπη, όπου προκλήθηκαν φθορές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Τα επεισόδια αυτά διήρκεσαν μέχρι τη 1:30, ενώ στις 4:00 έγινε νέα επίθεση στην αστυνομική δύναμη η οποία ήταν στην οδό Τοσίτσα. Από τις επιθέσεις δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ η ΕΛΑΣ δεν έκανε ούτε μία σύλληψη ή προσαγωγή. Τέλος, διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξάρχεια επιθέσεις μολότοφ Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ