Τι πρέπει να κάνεις σήμερα αν θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες να μείνεις έγκυος στο μέλλον - iefimerida.gr

Τι πρέπει να κάνεις σήμερα αν θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες να μείνεις έγκυος στο μέλλον

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μη νιώθετε ακόμα έτοιμη να γίνετε μητέρα. Αν όμως προσβλέπετε σε ένα μέλλον με παίδι, να τι μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε το έδαφος (κυριολεκτικά) πιο «γόνιμο».

Ακόμα κι αν η μητρότητα δεν είναι στα άμεσα σχέδια σας, αργά ή γρήγορα, για τις περισσότερες γυναίκες, το βιολογικό ρολόι αρχίζει να «χτυπάει» (όσο κι αν επιμένετε να «πατάτε το snooze»).

Στην Ελλάδα, τα στατιστικά δείχνουν ότι, ο αριθμός των γυναικών που αποκτούν παιδιά μετά τα 30 γίνεται συνεχώς μεγαλύτερος. Ωστόσο, μπαίνοντας στην τέταρτη δεκαετία της ζωής σας, αν εξαιρέσετε μια φάση που το σώμα κάνει υπερπροσπάθεια να γονιμοποιηθεί, μαζί με τον αριθμό των ωαρίων που πέφτει, χρόνο με το χρόνο, μειώνεται και η γονιμότητασας.

Έχοντας αυτό στο μυαλό δεν θα ήταν χρήσιμο αν, με κάποιο τρόπο, μπορούσατε να υποβοηθήσετε την κατάσταση ώστε να μην πάρει την κατιούσα; Ε λοιπόν υπάρχει.

Δες ποια καθημερινή συνήθεια βοηθά τη γονιμότητα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γονιμότητα Εγκυμοσύνη γυμναστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ