Ο Πολάκης τα βάζει ξανά με τους δικαστές: Υπάρχουν κάποιοι σε διατεταγμένη υπηρεσία - iefimerida.gr

Ο Πολάκης τα βάζει ξανά με τους δικαστές: Υπάρχουν κάποιοι σε διατεταγμένη υπηρεσία

Νέα επίθεση Πολάκη κατά δικαστών (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη, δηλώνοντας ότι υπάρχουν δικαστές που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Σε ερώτηση για τον αν υπάρχουν στο δικαστικό χώρο θύλακες που εμποδίζουν την απονομή Δικαιοσύνης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απάντησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»:

«Υπάρχουν δικαστές οι οποίοι ξεπερνώντας τα όρια που καθορίζονται από τις αρμοδιότητες της δικαστικής εξουσίας, ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προστατέψουν το σύστημα διαπλοκής και να εμποδίσουν ή να αλλοιώσουν την εφαρμογή του πολιτικού σχεδίου της κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στα «φακελάκια», υποστήριξε ότι το 20% των γιατρών τιμά στο ακέραιο το λειτούργημα, το 60% θα πάρουν χρήματα αν τους τα δώσουν και το 20% δεν αγγίζουν τον ασθενή χωρίς χρήματα. «Για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αυτή θεσπίσαμε τη λίστα χειρουργείου, η οποία λειτουργεί σε όλο και περισσότερα νοσοκομεία», πρόσθεσε.

Ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για «βαριά πολιτική ήττα» της κυβέρνησης το καλοκαίρι του 2015, αλλά «παρόλα αυτά δεν το βάλαμε κάτω», συμπλήρωσε. Εκτίμησε ότι στις εκλογές του 2019 οι πολίτες θα εμπιστευθούν και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και σημείωσε ότι η «3η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει η κυβέρνηση».

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Πολάκης δικαστές φακελάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ