Φορτσάκης: Φενάκη η έξοδος από τα μνημόνια - iefimerida.gr

Φορτσάκης: Φενάκη η έξοδος από τα μνημόνια

Ο Θεόδωρος Φορτσάκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έξοδος από τα μνημόνια είναι μια φενάκη, τόνισε ο Θεόδωρος Φορτσάκης, σημειώνοντας ότι ήδη η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει νέα μέτρα, που θα εφαρμοστούν μετά τον Αύγουστο του 2018.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε σε μείωση συντάξεων, του έμμεσου αφορολόγητου ορίου, που αναμένονται από το 2019 και το 2020 αντίστοιχα όπως είπε. «Δεν λείπουν μάλιστα και εκείνοι που μιλούν για ενδεχόμενη σωρευτική εφαρμογή και των δύο μέτρων ήδη από το 2019», συμπλήρωσε.

«Εχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι να κλείσει η 3η αξιολόγηση, εκκρεμούν ακόμη δεκάδες προαπαιτούμενα. Ελλοχεύει επομένως πάντα ο φόβος για επανάληψη του ''δράματος''», δήλωσε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο ΑΠΕ και εκτίμησε ότι ακολουθούν άλλες δύο πριν βγούμε από τα μνημόνια.

«Το πλεόνασμα είναι αποτέλεσμα της βαριά φορομπηχτικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της στάσης πληρωμών του Δημοσίου», τόνισε ακόμη και επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές.

Οι δανειστές θα δεχτούν τις προτάσεις της ΝΔ για μείωση των στόχων του πρωτογενούς πλεονάσματος και περικοπή των φόρων, συμπλήρωσε ο κ. Φορτσάκης, εξηγώντας: «Η αξιοπιστία του προγράμματός μας ενισχύει την πεποίθησή μας ότι οι εταίροι θα το δεχτούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεόδωρος Φορτσάκης ΝΔ αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ