Η συνήθεια που σε κάνει να φαίνεσαι 8 χρόνια μεγαλύτερη - iefimerida.gr

Η συνήθεια που σε κάνει να φαίνεσαι 8 χρόνια μεγαλύτερη

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρυτίδες, λεπτές γραμμές, χαλάρωση της επιδερμίδας του προσώπου, αλλά και του λαιμού. Όλα αυτά είναι αποδεκτά. Γιατί όμως να τα αποκτήσετε πριν την ώρα τους;

Για κανέναν δεν είναι εύκολο να βλέπει τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και στο σώμα του. Εξάλλου, η συνειδητοποίηση ότι είμαστε προκαθορισμένοι και προγραμματισμένοι κάθε χρόνο που περνά να γερνάμε και να χάνουμε τη λάμψη και τη φρεσκάδα της νεότητας, συνήθως, δεν είναι ταυτόχρονη με το χρόνο μέσα στον οποίο συντελείται η διαδικασία.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν αφήνουν τη μοίρα και την επιδερμίδα τους στην τύχη. Εξού και η επένδυση σε κρέμες και προιόντα περιποίησης που, μπορεί να μην αναστέλλουν εντελώς τη φθορά, αλλά -τουλάχιστον- κάνουν πιο ομαλή (και υποφερτή) τη συντέλεση της. Και, στην τελική, το να φροντίζεις τον εαυτό σου, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, μόνο θετικές επιδράσεις έχει στην ψυχολογία. Η περιποίηση με τα σωστά, για την επιδερμίδα μας, προιόντα αυξάνει την αυτοπεποίθηση και κατ' επέκταση τη λάμψη μας (μαζί πάνε αυτά!).

Παρόλα αυτά ο χρόνος μπορεί να γίνει ακόμα πιο δύσκολος αντίπαλος αν βάλουμε στην εξίσωση κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, η κακή διατροφή και η καθιστική ζωή. Ας σταθούμε λίγο στο τελευταίο.

Δες ποια είναι η κακή συνήθεια που μπορεί να σου προσθέτει έως και 8 χρόνια στην εμφάνισή σου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ